Komentari na vest

Prekretnica za Luku Ilića: Rastao se sa TSC-om, naredni potez ključan za karijeru

F

FkpCascais

pre 10 meseci

Kukavico Lazeticu hoces li i sada posle promene pravila o strancima i dalje da izmisljas obrazlozenja da ih ne dovedes? Kukavico, nemas ni igrace da dovedes ni tim evropski kompetitivan da stvoris, cemu onda igras Evropu? Predao si se pre nego sto si i poceo da igras, bruka, kukavicluk nevidjen.
F

FkpCascais

pre 10 meseci

Ko izmislja tu neke fore tipa "liga mi je bitnija od evrope" to je kukavicluk. Pravi trener treba da koristi svo oruzje koje mu se dodeli, da pojaca tim sto bolje moze ne nekim svojim kombinacijama nego iskrenim pojacanjima i probama tako sto dovede i omladince i strance i povratnike. To mu je patriotska DUZNOST a ovaj je vec zavukao toliko rep medju noge da ne sme nijednog ni stranca iz regiona da dovede, ma daj bre, da je Morinjo tako radio bio bi sada u trecoj portugalskoj ligi i sa pravom, tako i ovaj treba.
S

Sale2323

pre 10 meseci

Čekaj bre... Pa zar ne može TSC da ga otkupi, kad su već uzeli dobre pare za Ratkova?!? Za 3 miliona bi ga dali, verovatmo i manje od toga! TSC umesto da nadogradjuje tim, oni ga razgradiše! Za Evropu trebaju jaci igrači!
P

Pdk@Sf

pre 10 meseci

@Sf – Ko si ti da mi spočitavaš da se ne razumem u fudbal?! Odakle ti takve paušalne ocene?! Ja zaista nisam igrao fudbal (malo sam puniji) ali ga neizmerno volim. Ni Murnjno nije aktivno igrao fudbal, pa mu to ne smeta da bude jedan od najboljih trenera na svetu! Prestani da se praviš pametan!
Z

ZeZanje

pre 10 meseci

On bi nama legao kao budali samar.
S

Sf@Pdk

pre 10 meseci

@pdk - Nisi trebao da se ofiraš! Sad se vidi kao iz aviona da ti ne razumeš fudbal, odnosno da ga nikada u životu nisi igrao! Neverovatno, ti upoređuješ poziciju zadnjeg veznog na kojem igra odlični Stamenić, sa pozicijom centralnog veznog (iliti u prevodu “pleja”), koju igra takođe odlični Luka Ilić. To dvoje na terenu nemaju dodirnih tačaka. Molim te da se dodatno obrazuješ (to ne boli), zato nađi nekoga sa gipkijim i razuđenijim kognitivnim kapacitetom da ti pritekne u pomoć!
E

Esex

pre 10 meseci

Slazem se da su totalno razlicita pozicija al nije u redu da tako bez razloga nagrdis coveka
p

perhano

pre 10 meseci

Ti učiš njega o fudbalu, a izglupirao si se sa izjavom da je centralni vezni ustvari plejmejker. Plej je ofanzivni vezni, desetka, igrač iza napadača, praktično oslobodjen defanzive, a centralni vezni naravno da treba da bude kreativan, ali izvorno nije plejmejker, i dosta pomaže odbrani. Može da bude neki povučeni plej, poput Pirla, ali jako je malo igrača na toj poziciji a tog kalibra.
B

Belgrano@Deda11

pre 10 meseci

Deda11 - Nisam hipnotisan, ali bezgranično verujem g. Terziću! Da Partizan ima jednog Terzića, ne bi mu sada ukidali struju! Što se tiče pojačanja verujem u izbor g. Terzića i smatram da ta pojačanja neće biti gora od Bajakoka, Dionija Kulibalija, Van la Pare i Rišaira,l a nisu ni oni bili mtoliko loši. Možda nisu imali sreće!
D

Deda11@Belgrano

pre 10 meseci

Belgrano – Kažeš da nisi hipnotisan, ‘ajde da ti poverujem! A, šta je sa tvojom svešću?! Jel’ ti zaista misliš da najveći promašaji fudbalskog menadžmenta u 21. veku, Bakajoko, Kulibali, Dioni, Rišairo i doajen među njima neprevaziđeni Radživ Van la Para, nisu toliko loši?! Moj drugarski savet ti je da promeniš sport! Usredsredi se na Badmington ili pikado!
z

zauzeto ime

pre 10 meseci

brate ako verujes da je terzic u ovoj prici vasoj bog svaka ti cast .............. pa covek samo rasporedjuje ogromne novce koje je dobio od drzave, i usput se ugradjuje u svaki posao ......... pa i vazura da dobija tolike novce i on bi nesto uradio, i vise se ugradjivao u svaki posao, nemoj da si naivan ........ ista bagra, isti lopovi, samo terza ima mnogo veci budzet .......... nemoj da ste u zabludi da je zvezda to sve zaradila igrama, pa veci su rashodi u zvezdi nego prihodi ..........
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Ima ugovor do leta 2024. Šta je problem da poslednju sezonu odradi u TSC, da igra Evropu? Pregovarajte!
D

Don Vito Corleone@Zvlat BG

pre 10 meseci

Zvlat BG - Primetio sam da raspolažeš i barataš sa ciframa i to vrlo dobro! Dobro si upoznat sa problematikom raznih ugovora. Verujem da si niži operativac u menadžmentu Zvezde, ali ako nisi bilo bi dobro da te Zvezda angažuje.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Mnogo toga si ti primetio, osim da su te svi provalili da kradeš Zvezdaške Nikove.
D

Deda11

pre 10 meseci

Ovaj prelazni rok je najbolja potvrda lošeg amaterskog rada menadžmenta Zvezde! Doveli su fudbalera iz francuske druge lige (Žan Filipa), nekog Ada, ne dokazanog igrama u subotičkom Spartaku, izvesnog Olajnjinku, iz češke lige. Šta su dobili od ovih nazovi fudbalera?! Za sada ništa! Mesec dana su se ispredale bajke o dolasku izvesnog Late Lata, igrača sa večnih pozajmica, koji je bio čak u svojoj blistavoj karijeri i na pozajmici u treću talijansku ligu. Međutim,izjalovio im se transfer ove gromade sa pozajmice. Čovek tvrdi pazar! I bolje je što nije došao, jer bi se ispostavilo da je on drugi Kulibali! Ali, amaterski menadžment Zvezde nije shvatio da Zvezda nema centralnog veznog igrača, a to je Luka Ilić!
Б

Белграно

pre 10 meseci

О чему причаш ти?
D

Deda11@Belgrano

pre 10 meseci

@Belgrano - Verovatno te nisu obavestili da je Zvezda (čitaj: Terzić), dovela neke autsajdere, koje je g. Mrkela na predstavljanju proglasio “pojačanjima”! Možeš li ti da veruješ da u grupnoj fazi LŠ, koja je najelitnije klupsko takmičenje u svetu, mogu sa uspehom da igraju jedan drugoligaški fudbalrer iz Francuske (Žan Filip), jedan napadač iz Češke (Olajnjinka) i jedan potpuno neprimetan igrač iz subotičkog Spartaka (izvesni Ado). Budi iskren pa reci može li Zvezda da igra sa ovim autsajderima u LŠ?! Reci mi, jer ja sam jako naivan da li ima neki klub u Evropi u kojem igraju drugoligaški igrači iz Francuske?! Naravno, da nema! Svi vi koji vrujete u ove priče za malu decu, ste se primili na masovnu hipnozu onog doktora virtuelne ekonomije! Potpuno vas je hipnotisao!
p

pdk

pre 10 meseci

Stamenic kidalica npr bolji ttenutno od Ilica duplo. A mogu Ilica vec na zimu kao slobodnog da potpisu ako se pokaze. Decko najbolje opet u Tvente sto se njega tice Jaca liga, ok klub i imao bi prostora.
z

ziki889

pre 10 meseci

Sto ne mogu, pa izvesni Ado i taj iz Češke su igrali Ligu Sampiona i pobedjivali najvece klubove. Takodje i Stamenic. Za igrace iz drugih liga se slazem.
S

Sashki85

pre 10 meseci

Deda11@Belgrano I Jaja Ture je nekad igrao u bosni pa postao legenda mančester sitija.
N

Nenad1246@Deda11

pre 10 meseci

Deda11 - Ti kažeš da taj Late Lat tvrdi pazar, pa zato nije došao u Zvezdu! Ja naprotiv smatram da je Late Lat veoma promućuran i racionalan. On je prethodno dobro razmislio i došao do zaključka da je grupna faza LŠ za njega isuviše krupan izazov i da nije siguran da može ispuniti zahteve LŠ. Zao se je on kao nećkao nekoliko dana i prihvatio ponudu jednog nemačkog drugoligaša. Pretpostavio je igranje u LŠ i prihvatio ponudu da igra u nemačku “cvajtu”! To je to! Tipičan igrač sa pozajmica, treća talijanska liga, sredina tabele u Švajcarskoj i sada nemačka “cvajta”! Setio se Late Lat gluposti koju je učinio Kulibali i iz tamo nekog francuskog drugoligaša došao direktno u LE! I što je Kulibali pokazao u Evropi?! Pa, pokazao je da je pao s Marsa!
K

Korner

pre 10 meseci

Vezni igrac, ovakvog profila a mlad nikad visak, pogotovo sto igramo na tri fronta, Terzo uzimaj nije skup, isplati e sr
I

Ivan FCRS

pre 10 meseci

Normalno da nece da ga uzme. Da ga je cenio ne bi ga prodao u paketu sa bratom za smesne pare.
s

sms

pre 10 meseci

Ajde što većina ljudi ne razume koliko je Luka Ilić dobar igrač ali da Marin i dr. Zvezdan to takođe ne shvataju, stvarno je šteta. Pozicije šestica (zadnji vezni, nekada half) i desetka (plejmejker) odavno ne postoje više u striktnom smislu, jer većina klubova igra sa veznim igračima koji moraju da budu podjednako dobri u oba pravca. Brzi protok lopte zahteva da se igra na jedan-dva dodira, a Luka ima savršen osećaj za pas igru. Idealno formacija za njega je sa tri vezna gde bi pokrivao prostor između centralnog i krilnog veznog igrača.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Vrati se kući da igraš LŠ.
D

Dejani

pre 10 meseci

Po meni najbolji korak za njega je neki od prvih pet klubova iz Belgije ili Austrije. To bi mu garant katapultiralo karijeru.
V

Veljko9

pre 10 meseci

Kad bi dosao u onaj Belgijski tim gde igra Nikola Stulic, tu ima jos jedan Srbin Stefan Knezevic.. Imao bi drustvo i taj tim je top8 u Belgijskoj ligi koja je top5 trenutno!
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Neka nadju na Africkom ili Azijskom trzistu neku dobru zamenu.Tscu su potrebna dobra pojacanja za Evropu.
Г

Григорије Чварковић

pre 10 meseci

Говорио сам за инстаграм профил direktorsportski, момак има сјајних откриће, могао би и ТСЦ да изабере нешто.
р

рака гегенпресинг

pre 10 meseci

Права шестица, или ти "квотербек", то је играч који треба ФК Црвена Звезда!
D

Doktor Fudbala

pre 10 meseci

On je 10 a ne 6 pomešao si ga sa bratom
@

@доктор фудбала

pre 10 meseci

Ај добро кер шта ти мислиш и како ти видиш, на посао и направи неко чудо, он је идеалан за позицију 6 и вредеће пуно, што би мој брат луди му дао надимак "жиголо" мора да сервисира све
M

Mop

pre 10 meseci

Više osmica. Odličan igrač. Kakva Troa. Šteta bi bila da ne uspe.
g

ghh

pre 10 meseci

sestica je stoper on moze biti osmica ili desetka 😂