Komentari na vest

PRELAZZI: 10% talenat, 90% naporan rad, 100% Tomason

G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Imao je tu nesreću da u Njukasl dođe u užasnom periodu. Dalgliševa era je bila sušta suprotnost lepršavoj igri na koju su navijači navikli prethodnih godina sa Kigenom. A što je najgore, baš tad je Les Ferdinand prodat, a Širer je doživeo najtežu povredu u karijeri. Tomason je bio klinac od kog se odjednom očekivalo da daje golove. Šteta.
G

Gost Lk

pre gotovo 2 godine

Jedino za Savićevića važi,100%talenat,0%rad.
a

arroyo

pre gotovo 2 godine

najbolje da se ne secamo igraca Tomasona, kakav je to brat :)
Z

Zexykg

pre gotovo 2 godine

bravo za tekst....još više ovakvih tekstova ..bravo marko
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Tomason, Šolšer, i kasnije Larson. Skandinavski "super sub" igrači.
L

Larson

pre gotovo 2 godine

Je liga za sebe i nije super izmena nego je imao 36 godina kad je igrao u barsi i junajtedu inace u mlqdjim godinama da je bio u nekom od tih klubova bio bi glavna zvezda
D

Demichelle

pre gotovo 2 godine

Roversi,posle čika Mowbreya,nisu mogli naći bolje rešenje. Mlad trener,a već dokazan. Ceo upravni deo kluba se letos menjao, videćemo da li će taj novi pristup doneti rezultate. Championship je možda najteža liga na svetu. Bar deset klubova ima ambiciju za gore. Mowbrey je bio sigurnost,engleski stereotip "dosadnosti" ali dovoljno samo za prosek u ligi. Kao nekada Big Sem u PL,dok Venkeysi nisu umislili da znaju nešto o fudbalu. Možda im sada JDT donese taj iskorak. Moraće da prodaju Brereton Dijaza,ugovor mu ističe za god dana,a nema želje za produženje. Koliko danas, moguće je ozvaničenje transfera u Salernitanu,pominje se desetak m evra. Dovoljno da se počne.. Bredli Duck je izgubio dve sezone praktično zbog užasne povrede kolena,njegov povratak na teren će biti najveće pojačanje za Roverse.. Bilo bi lepo da se Blackburn vrati u PL posle toliko godina.. P.S. Nemojte propustiti ove sezone mečeve između Roversa i Burnleya. To je više od igre, mržnja i rivalstvo dva Lancashireska grada koje deli 20 km..
m

mama

pre gotovo 2 godine

Vratice on velikana sa Ewood Parka tamo gde mu je i mesto u Premijer ligu!
R

RM CF

pre gotovo 2 godine

svaka cast Tomasonu, ali bas ti je ponestalo tema Prelevicu.