Komentari na vest

PRELAZZI: Biti golman, biti portiere

Z

Zocky

pre 2 meseca

Nije lako biti Paolo Maldini, treba ceo život provesti u jednom gradu, na jednom stadionu... Nije lako...
Ž

Žoce odlazi

pre 3 meseca

Teška duvaljka od golmana. Milan je profitirao njegovim odlaskom. Em je u Menjanu dobio za klasu boljeg golmana, em deset puta jeftinijeg. Top priča.
e

egerke

pre 3 meseca

Ponekad je karma stvarno spora, ali dostižna. Btw ono protiv Benzeme je bio čisti faul u napadu (klasični real) i za to ga se baš ne može kriviti
Л

Лазар

pre 3 meseca

Чак док је и био у Милану био је киксара. Можда је био млад и још недорађен, али је био киксара и није ми било јасно откуд толика халабука око њега.
G

Gost gostic

pre 3 meseca

Ja sam navijac Milana preko 30 godina, ne volim vise da vidim Donarumu ni na slici, ali reci da je bio kiksara u Milanu i da nije vredeo nije tacno. I ono sa Benzemom je bio faul. Ali zeleo je novac, dobio ga je. Izgubio je status legende i pored zlata na EP, pa cak i da osvoji SP to nece biti. Da je presao i u Juventus u tom trenutku ne bi prozivljavao ovo sto sada prozivljava...
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Druže on je i sada mlad.Ima tek 25 godina.Nađi nekog golmana u njegovim godinama koji je toliko toga postigao.Od njega se tek najbolje očekuje.A da je pogrešio što je otišao iz Milana,pogrešio je.Ali tu se više pitao njegov menadžer nego on,a svi znamo ko mu je bio menadžer.
L

Loran Blan

pre 3 meseca

Kao navijac Milana, uzivao sam citajuci tekst. Za 0 eura otici iz svog kluba koji te je napravio samo moze mnooogooo losa osoba.
n

nick kerr

pre 3 meseca

Људи моји, видите ову фацу и боју коже.
и

изгледа да је у

pre 3 meseca

његовом крају био неки водоинсталатер из Марока.....
d

dolaruma donarupa

pre 3 meseca

Majstor popunjavao rupe:-D
G

Gosttttt

pre 3 meseca

Isti Ivan Kurtić.