Komentari na vest

PRELAZZI: Dečak, vođa i dva matora đavola - Poslednji prvi krug u Monci

A

Asad

pre gotovo 2 godine

Žali Bože ovoliko slova, sve se ovo moglo lijepo u par rečenica napisati.
D

Demichelle

pre gotovo 2 godine

Iskreno,navijao sam proletos jako za Pisu u finalu plej-ofa. Ima to malo veze sa prijateljstvom Pise i Salerna ali mnogo više zbog Monze. Zato što sam znao šta sledi. Ova dvojica neće da se zadovolje pukim preživljavanjem. Nema šanse. Pretprošle sezone su uložili silne milione u tim, skupe "izvikane" zvezde i nisu uradili ništa. Onda su napravili veliki zaokret u politici kluba,samo mladi i ekstra talentovani Italijani. Dobro,ima i do promene na klupi,Stropa je mnogo jači igrač od Brokija. Uspeli su već da dovedu maltene pola mlade reprezentacije Italije,plus Cragna na gol. Sviđa mi se ideja,isto to pokušava Iervolino sa Granatom-nije čudo što se mesec dana otimaju za mlade talente. Naravno,znamo ko je jači i bogatiji takmac u toj priči.. Za sada izgleda da će Monza biti hit šampionata.. Kada vidim ove crvene dresove,pa još politika kluba gde je akcenat na domaće igrače,odmah se setim Piacenze iz zlatnih godina Calcia. Na Gariliju ih nije mogao dobiti gotovo niko,a u gostima,kada se zatvore,muka da ih probijes.. Tako će biti i sa Monzom naredne sezone..
G

Gist

pre gotovo 2 godine

Strasan posao rade ova dvojica, prepredeni italijani starog kova, vec su uzeli dva mozda i naj veca talenta u italiji kranja i pesinu, jos par iskusnih bice to bas dobar tim

Miki_Rubiroza23

pre gotovo 2 godine

Preleviću, kidaš!
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Uf što će Monca da bude gadna,mislim da je Evropa previše ali oko 10 mesta je vrlo realno,u svakom slučaju nekome će da pomrsi konce.
Z

Zdravko Stanišić

pre gotovo 2 godine

Monca je igračka Silvija Berluskonija. Njegova rezidencija u Arkore je naslonjena na grad koji je opština Milana. Ova igračka je fudbalska strast ostarelog bogataša. Nije ovo isto kao što je bio Milan. Milan je bio gigant i prije Berluskonija. Galeani je jednako kao i bivši premijer omatorio, ali je i u njemu još uvijek jaka fudbalska strast. Monca se lepo pojačala, treba sada to složiti. Mislim da je u prvoj godini i debiju u Seriji A opstanak je najvažniji.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Nebi bilo iznenadjenje da Monca u prvoj sezoni izbori evropu.

RossoneroVero

pre gotovo 2 godine

Monza će da kida, biće prava mina i čini se ne samo da će da opstane u Seriji A već će da bude (da nastavi biti) najveće iznenađenje italijanskog fudbala. Kakva se samo imena pominju, Bonaventura Ikardi Messias Belotti
G

Gost1234

pre gotovo 2 godine

Sjajan tekst,kao i uvek.Bravo!