Komentari na vest

PRELAZZI: Evan "Bobo" Ferguson u "Otimačima irskog blaga"

I

Irska

pre 7 meseci

U Irskoj se ljudi toga najvise plase, jer ne mogu da smisle Rajsa, Grilisa i Kejna. A zamislite da je Bellingham skoro zatrazio pasos Irske da bi mogao lakse da putuje i da zavrsava papire jer je UK izasla iz EU. Koliko je jadan. Uglavnom irci su svjesni da svaki bolji irac zavrsi u Engleskoj repki.
g

gost_xyz

pre 8 meseci

Moj Preleviću, čemu komentari o mufc i sugrađani ≠ sunarodnici?! O Evanu i talentu koji poseduje se može napisati esej ili dva, bespotrebne su priče o zlim Englezima i navodnom tendecioznom suđenju za vreme Fergusona.
g

gleCuda

pre 8 meseci

e lako li je gledati u tudje dvoriste, ovako mi otimamo npr vatetpoliste iz srbije odbojkasice iz bih
R

Rubikova kocka

pre 8 meseci

Svaki stanovnik Republika Srpska želi da nastupa za svoju naciju to jeste Srbiju!!! Neće mi pustati komentar a inače bih ti svašta napisao, uzmi malo knjigu i edukuje se!
M

Mitros

pre 8 meseci

Irska i Engleska su nešto ko Srbija i Bih ili Srbija i Crna Gora. Svaki stanovnik ima neku babu ili dedu iz Irske ili Šoktske a odrastao je u Engleskoj. I kod nas dosta igrača može da igra za Srbiju ali za Bih i Crnu Goru, na primer Ristić, Luka Jović. Sa tim što Griliš i Rajs jesu pravi Irci a Kejn je samo malim delom.
R

Rubikova kocka

pre 8 meseci

A Luka Jović, Tijana Bošković nisu pravi Srbi, odgovori Srbijanac???
G

Gaizka

pre 8 meseci

Znači koliko sam shvatio, povredio se iznenada, neće igrati za Irsku i postoje i dalje šanse da zaigra za Englesku?