Komentari na vest

PRELAZZI: Koliko je života živeo Ansu Fati?

I

I is

pre 8 meseci

da man 5pm did not working on thonline but last
e

er

pre 8 meseci

Problem Afrikanaca je lobanja,to su lude glave,preplavili Evropu,ali malo ih odskace.
@

@er

pre 8 meseci

A tvoj problem je to što si rasista.
K

Krkić

pre 8 meseci

Bojan
K

Krkić

pre 8 meseci

Bojan
g

gost22

pre 8 meseci

Njega je Barselona najvise zeznula. Kada se prvi put povredio prebrzo su ga vratili da igra i ako nije bio skroz zdrav i tu se onda ponovo povredio i zbog tih povreda je morao da promeni malo stil igre.
S

Saturn

pre 8 meseci

To je fudbal , nije koliko si talentovan nego koliko ti se poklopi… Koliko majstora fudbala sam se nagledao u regionalnim ligama u Nemackoj nasib igraca , marokanaca , alziraca jedu loptu , tehnika u malom prstu … al povrede , glava , profesionalnost… sve ima svoj put malo sreca malo rad… Isto u svakim timu iz srpske lige imas igraca koji moze da igra evropu ne bas najjace lige al opet
R

Rosso

pre 8 meseci

Mnogo tih “neverovatnih” talenata je progutala Barselona. Secam se Djovanija Dos Santosa…mnogo obecavao, drugi Messi…a, onda nista..
V

Venom

pre 8 meseci

Bio bi ozbiljan igrac da se nastavljao razvijati onim tokom kojim je zapoceo karijeru.Ali povrede su ga unistile.Secam se da je dao jedno pet golova na 7 utakmica pre nego sto se povredio.
G

Gost300

pre 8 meseci

Mislim da je prepametno izabrao klub,nije mogao bolji za dalji razvoj karijere,igraju brzo,ofanzivno,liga je brza,tu ako se ne pokaze onda nije to za sta ga prestavljalo...
C

Credevo

pre 8 meseci

Mediji brzo napumpaju a još brže ispumpaju priču, baš kao sa Edegardom. Dečko ima 24 god. i kapiten je Arsenala, a u medijima je bar dva puta "umro" i "vaskrsao". Nego, da se prisetimo Football Manager heroja. Bila jednom jedna Jagodina, zidao se tamo čak i neki objekat u stilu socijalističkog stadiona, igrao je na istom čak i Luka Jović, pardon, Perica Ognjenović. Borio se taj tim dva puta za kup, jednom su ga osvojili, a drugi put su im Đorđe Čvarkov i Žika (on je, inače, alkoholičar) kidnapovali žirafu pa su morali da izgube. Bili su toliko jaki da im klupu grejao jedan Fredi Adu.