Komentari na vest

PRELAZZI: Najveća budala u Mančesteru

F

Full-time devil's

pre 19 dana

Elem ovaj lik se zove Andreju Tejt

Lemi

pre 19 dana

to, na tvoju zalost, i pise u tekstu - koji ti nisi procitao do kraja. to si pokazao upravo ovim komentarom. ali evo da ti sazvacem: 10 godina kasnije se ne zna ko je veca budala i koga je vise vreme pregazilo i bacilo na dno koje nisu ni mislili da za njih postoji - da li mancester ili mojes?
G

GostLazar

pre 19 dana

Mogu samo da se smeju liku, zamislite da kod nas ovako neko izvestava i dodje navijac Zvezde, Partizana, Vojvodine ili Radnickog iz Nisa i ovako odreguje i kaze sta mu je na srcu o upravi, treneru ili igracima. Ovde su svi zasticeni kao beli medvedi, ne smes da kazes nesto protiv igraca, odmah Jug ili Sever skace da te bije.
F

Futsalista

pre 19 dana

Sjajno. Mada verujem u hem uspeh. ;)
I

Inzaghi

pre 19 dana

A što onda Mojesa nije posle Mančestera uzeo neki tim njegovog ranga ili sličnog? Svi klubovi iz top 6 su promenili barem 2 trenera od kad je od otišao, nikom nije bio ni na spisku. Pišete ovde šta bi bilo kad bi bilo situacije. Ne bi bilo ništa, Vest Hem i Everton su maksimum Mojesa i to je jedina istina.
8

8

pre 19 dana

Dejvid Mojes je odlučan trener starog kova ( nije kao ovi moderni što se tresu pored aut linije i konstantno mi idu na k, nekad se znalo trener je bio gospodin čovek šta ima da kaže ro uradi u svlačionici i na treningu) . Pre nego što je došao u Mančester trebalo je da napravi spisak pojačanja , dobio je izslužene igrače . Većina vas to verovatno i ne pamti .
g

gostiona

pre 19 dana

dobar ali dosta zamarajuci tekst
J

Jesse Custer

pre 19 dana

Možda je zamarajući za vas koji knjigu u životu niste pročitali.
E

Ej

pre 19 dana

Irski navijac Liverpool rant je bio bolji:D