Komentari na vest

PRELAZZI: Poslednji udar groma: Zviždite slobodno, umro je Điđi Riva

n

nesa fontana

pre 3 meseca

Svaka cast na textu.Skoro nisam procitao nista bolje.Kos jednom bravo.
F

Fabri

pre 3 meseca

Emocija u fudbalu skoro da vise nema, velikih igraca ce biti sve manje i sve vise cemo pricati o legendama o kojima.ce se pricati price koje su ravne mitovima... Pored sve te amerikanizaciie fudbala došli smo do toga da se mecevi evropskih velikana igraju po Americi i Arabiji, kao i sto sam rekao sta ce se desavati kad je ukinuto pravilo gola u gostima i ,asto je ukinuto i ako du to mnogi podrzavali sa nekom bezveznom idejom o igri na gol vise koja nema nikakve logike. Svakako sve manje legendi,majstora i tehnicara a sve vise robota
н

небитно

pre 3 meseca

Не плачи носталгичар. За Арабију и Америку се слажем, али за остало лупаш глупости.
g

gost1234

pre 3 meseca

nebitno-covek je od reci do reci apsolutno u pravu!!!!!!!!!!!! pa danas nema igraca kao sto ih je bilo pre 10 godina, da ne idemo dalje. navedi mi igrace koji danas samo podsecaju na anrija, zidana, bergkampa, kantonu, ronaldinja, piresa, yebou, savicevica,bobana......... pa danas u celoj premier ligi nema igraca kao sto je bio david zinola...... danasnji igraci su devojcice u roze kopackama...........
K

Kazablanka

pre 3 meseca

@nebitno Mora da place,"u njegovo vreme" je sve bilo lepse. Bukvalno je i Sokrat za decu u tadasnjoj antickoj Grckoj govorio bas sa epitetom "danasnja" u negativnom kontekstu. Dakle nije to svojstveno samo matorcima kod nas vec je otkad je sveta i veka popularno da se pljuje mladja generacija. Jer, znate, stariji su i samo to je dovoljno da budu i pametniji, nema veze sto apsolutno nista novo ne prihvataju, oni su najinteligentniji, ova deca nemaju pojma, znas, svet je danas sr*nje i pre je bilo bolje. Samo to ponavljaju konstantno, kao da nemaju sposobnost govora. Nostalgija je u isto vreme i najbolji i najgori osecaj na svetu, i ja razumem starije ovde da ih pogodi kada cuju neku pricu o nekome ko je u njihovoj mladosti zjveo, konkretno - igrao fudbal, i mene pogode svakakve price, ali nemam potrebu da uporno pljujem i mrzim sve sto ima veze sa danasnjim svetom. Tako svet nece biti bolji.
G

Gost031

pre 3 meseca

@ nebitno Burazeru ti izgleda pratiš fudbal 10ak god, Adama Traore koji je stigao čak i do Barselone, pre 15 godina ne bi mogao da skuplja lopte ali onog trenutka kad je fizika preuzela primat nad tehnikom stiže i on do Barselone, a po mom mišljenju nostalgičar ništa nije pogrešio..
g

gost011

pre 3 meseca

kaze brat traore stigao do barselone zbog fizike, pre 10 godina to ne bi bilo moguće. gravesen recimo igrao u realu zbog talenta, makelele u celziju isto.