Komentari na vest

PRELAZZI: Povlačenje VAR linija, ili kako da Englezi postanu Srbi

c

come on arsenal

pre 7 meseci

Ne kapiram, zbog čega, najjača liga na svetu, sa najskupljim internacionalnim igračima, menadžerima, čak i lekarima, fizioterapeutima, nutricionistima, psiholozima... nema i najbolje suđenje na svetu, koje bi donele, najbolje internacionalne sudije za veliku lovu, tj. lovu na nivou, trošenja i zarade u Premier ligi? Navijač bilo kog kluba iz lige, naći će slučaj, gde je sudijski oštećen, npr. Arsenal je prošle sezone, najkardinalnijim greškama sudija i VAR-a, oštećen za 10-ak bodova, možda i sa njima, ne bi bili šampioni, ali se postavlja pitanje, regularnosti prvenstva. Ako klubovi ulože, pojedinačno po nekoliko stotina miliona eura u jednom prelaznom roku, jedna sudijska bruka, poput one iz duela Totenhem - Liverpul, može oterati u niži rang ili ostaviti bez trofeja i to ne smeju, čak ni da iskomentarišu, jer slede ekspresne kazne, a kamo li, da se žale ili tuže nekoga, za, ako ništa drugo, makar za finansijski gubitak. Zbog svega toga, Premier liga bi morala, da se najozbiljnije pozabavi suđenjem, jer njenom renomeu i najviše štete, navedene greške.
l

ligaa

pre 7 meseci

je precenjena a najjaca ce biti kad poput spanaca bude u 16 godina dala 9 osvajaca lige sampiona
z

zanzibar

pre 7 meseci

@ligaa Kojih 9 osvajaca? Samo Real i Barsa su osvajali LS. Kod Engleza Liverpul, Junajted, Siti, Celsi, Aston Vila i Notingem Forest. U poslednjih sest sezona u samo jednom finalu nije bilo Engleza, a u dva od tih pet finala su oba kluba bili iz Engleske.

goranc333@gmail.com

pre 6 meseci

Istina. Najjača je liga na svetu 😀😀😀I najtrofejniji klubovi svih vremena, Real Madrid, Milan i Bajern Minhen su engleski klubovi.
П

Паун

pre 7 meseci

Квалитет енглеских судија је у потпуној супротности са квалитетом лиге.
B

Brabinjo

pre 7 meseci

Veoma subjektivan tekst, izasao tek nakon sto je urednikov omiljeni klub ostecen, do sada VAR nije bio problem, ali zaigrala mecka i pred tim vratima. Ja ga mrzim pa sve i da mom timu donese korist, nesto najgore sto je snaslo fudbal ikada. Uostalom sinoc sam gledao film umesto LS, posle jedno 15 godina gledanja svakoh utorka i srede, a sa svim ovim debilizmima koje planiraju - tek necu gledati.
p

pa sada

pre 7 meseci

svi plačemo zbog toga!
k

ksilofon

pre 7 meseci

O cemu ti? Mnogo puta je Liverpul ostecen VAR odlukama, razlika izmedju ovog i prethodnih slucajeva je u tome sto je klub ovoga puta izdao saopstenje, jer je i gazdama prekipelo.
G

Gost Djape

pre 7 meseci

Sigurno si poceo da sedis na wc solji kad piskis i plakis posle gledanja ljubavnog filma. Ja licno nemam nista protiv vara, nego imam protiv ljudi koji ga zloupotrebljavaju. Ovo nam govori da su sudije svugde korumpirane, a da su u svim fudbalskim savezima korumpirani i stite jedni drugima ledja. Nije bez razloga parola UEFA mafija. Mozemo mi do sutra pisati da su klubovi osteceni i da se nesto treba promenuti, ali oni koji cine sistem u fudbalu ucestvuju u svemu, i napravili su zakone da su nedodirljivi.
B

Brabinjo

pre 7 meseci

Ajde var i liverpul botovi sevanje