Komentari na vest

Prelomne tačke Partizanovog puta ka evropskom proleću

D

Djosa

pre preko 2 godine

Nema sudije da pogura I sklanjalica
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Ma dajte ljudi,ako ovim polu amaterima ne uvalite dva komada onda ga j...i.Ako veceras ne prodju ni Zvezda ni Partizan,ukinuti fudbal i sve snage baciti na bocanje.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Zvezda je prošla, gdje vidjecemo. Samo gostuje se 4.ekipi Portugala, a ta Liga je u Top 5 sada, tako da nije baš lako ici na noge u Portugal. Pa Partizan je proslo kolo izgubio od AMATERA, pa ne treba izativat sudbinu u duelu sa POLUAMATERIMA.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Partizan je prihvatiliste za bivse fudbalere, ili sigurna kuca ako vam je tako lakse.. Doticni su prihvaceni za vrko lepu naknadu (platu) naravno, nemoj slucajno da se klubu omakne pa prezivi stanojevica i bulumentu iznad njega u upravi.
V

Varela

pre preko 2 godine

Partizan vode izuzetno nesposobni ljudi pre svega.Da ne pričamo o ljudskim kvalitetima koji su mizerni.Dopustiti da ti onako ode igrač kakav je Asano koji je sad standardan u ligama petice je katastrofa i čudi me da uopšte igramo Evropu s obzirom da smo ostali bez tri brza stranca koja prave razliku Sadik,Suma i Asano.Iskreno se nadam promenama u budućnosti i da će klub da vode Mijatović,Ilić,Tomić i da se rešimo lešinara koji dovode svoje igrače i uzimaju im procenat plate.
c

cirkus

pre preko 2 godine

@Varela sve sto stanoje, ivica i uprava rade nije odraz nesposobnosti, vec lose namere. Pozdrav za sve grobare koji nisu kraj ociju slepi.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Кецбаја није Илић или Ђуми. Без обзира на то срамота је да још није обезбеђен пролаз даље с обзиром на групу.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

д.г.-Grupa nije jaka ali treba biti realan i reći da Partizan nema tim za Evropu.Grupa starosedelaca predvodjena Jojićem,Miljkovićem,Obradovićem,Markovićem,Pantićem,LOLA,Miletićem sve moj do moga,nisu imali gde pa je i Partizan dobar.Na sve to dodaš kiksaru Saničanina,nema utakmice gde on ne kikne,vojvoda od Vujačića borben ali i on sklon kiksevima,Natka polovnjaka jer samo pola utakmice može da igra,holandjanina koji ni u domaćoj ligi ne pravi razliku.Jedino što vredi su golman,Zdjelar tu i tamo i Rikardo koji zna fudbala ali nema sa kim da igra...
P

Pfc!

pre preko 2 godine

Samo budala može pomisliti da će večeras biti lako. Pamtimo mi vrlo dobro Augzburg i BATE a ne tako davno i Alkmar. Ništa me večeras neće iznenaditi, a verujem ni većinu grobara.
P

Pfc

pre preko 2 godine

Pamtimo itekako, ali su sve te ekipe bile strašne u odnosu na Anortozis... Auzburg je Bundesligaš, AZ je bio u prva 3-4 tima u Holandiji, BATE u tom trenutku izuzetno jaka ekipa... Za razliku od toga, Anortozis je pri dnu tabele Kiparskog prvenstva, da Gent nije izašao sa rezrvnim timom sad ne bi imali nikakve šanse za prolaz... Naravno, iznenadjenja su u fudbalu moguća, ali smo mi jedan kiks potrošili u Estoniji, tako da sve osim prolaska večeras je ravno katastrofi. Pozdrav.