Ognjen Mudrinski (Star Sport)
Ognjen Mudrinski (Star Sport)

Preokret: Borac ipak bez dogovora sa Mudrinskim

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.07.23. | 09:46

Dolazak srpskog napadača u Banjaluku nije imao uspešan epilog

Iako je bilo samo pitanje trenutka kada će staviti potpis na ugovor sa Borcem, Ognjen Mudrinski ipak neće pojačati klub iz Banjaluke. Iskusni napadač je doputovao u Banjaluku na pregovore sa čelnim ljudima kluba iz Platonove ulice, ali do konačnog dogovora ipak nije došlo.

Mudrinski je nakon polusezone u mađarskom Ujpeštu početkom jula postao slobodan igrač, dolazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine bio je na vidiku, ali se u poslednjem trenutku izjalovio.

Izabrane vesti

U fudbalskom klubu Borac već su se dali u potragu za novim igračem koji bi trebalo da pojača konkurenciju u napadu, a prema saznanjima ATV-a, postoji mogućnost da već do utakmice sa Vojvodinom (sreda 20časova , stadion "Karađorđe") novi napadač zaduži Borčev dres.

Podsetimo da je crveno - plavi dres već zadužio napadač Milan Makarić, a ofanzivna linija tima biće jača u narednim danima, kako bi šef struke Vinko Marinović imao dovoljno vremena da ekipu pripremi za meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencija protiv Austrije iz Beča.



tagovi

Ognjen MudrinskiBorac Banja Luka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara