Neven Subotić (©Reuters)
Neven Subotić (©Reuters)

Prevremeni rastanak Subotića i Union Berlina: Neven u potrazi za novim klubom

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.08.20. | 17:33

Srbin je imao ugovor sa Gvozdenima do 2021. godine

Posle jedne sezone provedene u redovima Union Berlina, Neven Subotić je spreman za novu misiju i nove izazove. Saradnja između sprskog defanzivca i Gvozdenih je sporazumno raskinuta iako je 31-godišnjak imao ugovor do 2021. godine. Prvi čovek bundesligaša iz nemačke prestonice zahvalio se nekadašnjem fudbaleru Dortmunda na svemu što je uradio za klub u proteklih godinu dana.

Izabrane vesti

“Svojim pozamašnim iskustvom Neven nam je bio ogromna podrška na putu ka opstanku i u potpunosti je ispunio naša očekivanja. Sada je u potrazi za novim ciljem i mi ćemo mu izaći u susret u skladu sa našim dogovorom”, obrazložio je direktor kluba.

Srpski internacionalac nije otputovao na pripreme u Bad Vorishofen sa ostatkom ekipe, već je ostao da se individualno pripra za novi angažman. Subotić je sa 23 nastupa i jednim pogotkom pomogao Unionu da na kraju takmičarske 2019/20 završi na 11. mestu na tabeli.

“Izboren opstanak u Bundesligi sa Berlinom imao je za mene težinu kao da smo postali šampioni. Drago mi je da sam imao doprinos u čitavoj priči”, rekao je Subotić.

Rođeni Banjalučanin u svom CV-u ima nastupe za Majnc, Borusiju Dortmund, Keln, Snet Etjen i Union Berlin, a u narednim danima trebalo bi da saznamo da li će bivši reprezentativac Srbije peti put u karijeri pronaći angažman u nemačkoj eliti.

 


tagovi

Neven SubotićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara