(© Reuters)
(© Reuters)

Prijatelji, a psuju jedan drugog: Lukaku i Barela se posvađali nasred terena (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.02.23. | 05:53

Neprijatne scene sa Interovog gostovanja u Đenovi

Bio je Inter na sedmom nebu posle plasmana u polufinale Kupa Italije i pobede u Derbiju dela Madonina, a onda je sa visoke pozicije usledilo prizemljenje. I to na terenu gde su se očekivala tri sigurna boda, pošto je Sampdorija skroman sastav, bez bogzna kakvih aduta u borbi za opstanak.

Nerazuri su usporili u Đenovi, mada navijače osim rezultata (0:0) brine i ambijent u timu. Naročito usled javnog sukoba Romelua Lukakua i Nikole Barele. Pred kraj prvog poluvremena gostovanja na stadionu „Luiđi Feraris“ snažni napadač i vezista su ušli u klinč, koji nije promakao televizijskim kamerama, a takav je da ne može da se ignoriše.

Izabrane vesti

Sve je počelo posle jedne loše izgrađene akcije i gestikulacije Barele, na šta je reagovao Belgijanac.

Nemoj to da radiš“, sugerisao je Bareli da ne odmahuje. „Prestani više to da radiš rukama! Nemoj više! Nije ti to dobro, uvredljivo je! Sad, prestani“.

Ni Barela nije ostao dužan napadaču (samo se ne zna tačno šta mu je rekao), na šta je centarfor Intera uzvratio:

„J... se, ku... sine“.

Kad je nervoza očigledna onda mora da reaguje autoritet. Jedino je pitanje da li Simone Inzagi drži svlačionicu pod kontrolom, pa samo što nije opravdao ovakvo ponašanje.

Dešavaju se ovakve stvari na terenu. Ne bi trebalo, niti se meni dopada šta sam video, međutim, tokom pauze posle prvog poluvremena Lukaku i Barela su sedeli jedan do drugog u svlačionici, veliki su prijatelji. Očigledno je da ovakve incidente ne želim da gledam“, pojasnio je trener Intera.



tagovi

Nikolo BarelaRomelu LukakuSimone InzagiInter

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara