Darko Stojanović (@Starsport)
Darko Stojanović (@Starsport)

Princ Laki pronašao "letećeg" Stojanovića za bod Tekstilca u Lazarevcu

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.03.24. | 19:42

Tim iz Odžaka i dalje bez poraza u 2024. godini; protiv Kolubare 1:1

Pod svetlima reflektora u Lazarevcu sastali su se domaća Kolubara i Tekstilac iz Očaka, a zadovoljniji su teren napustili gosti iako nije bilo pobednika. Meč je završen remijem 1:1, čime je Tekstilac nastavio pozitivnu seriju u 2024. godini, u kojoj sada ima tri pobede i tri remija.

Prolećno buđenje donelo je ekipi iz Odžaka drugo mesto drugoligaškog karavana, koje donosi direktan plasmana u Mozzart Bet Superligu. Vodeći OFK Beograd je daleko sa 11 bodova prednosti, ali je i trećeplasirana Inđija na tri manje, dok Smederevo i Jedinstvo Ub imaju po četiri manje, tako da tim Branka Mirjačića ima pravo na jedan kiks. Ima, ipak, još dosta da se igra, a posebno zanimljivo biće kada počne plej-of.

Izabrane vesti

Bod u Lazarevcu gostima je doneo 20-godišnji Darko Stojanović, svojim četvrtim golom ove sezone nakon het-trika protiv novobeogradskog Radničkog sredinom novembra prošle godine. Sjajno je šutirao glavom nakon odlične akcije koju je započeo Miloš Zličić loptom "ispod zemlje" za Princ Lakija Ukačukvua, a on na drugoj stativi pronašao Stojanovića.

Domaćini su prethodno poveli preko Vukašina Braunovića u 17. minutu, takođe iz napada po levoj strani i majstorskog dodavanja Miloša Filipovića spoljnim delom kopačke za Nenada Kočovića, koji je po zemlji poslao loptu u sredinu, a tamo iz prve reagovao Braunović i dao drugi gol ove sezone.

U malom gradskom derbiju RFK Novi Sad je kao gost savladao Mladost GAT sa 1:0, pogotkom Mihajla Milosavića u 50. minutu. Tim pogotkom gosti su prekinuli negativnu seriju od četiri vezana poraza i izjednačili se po broju bodova sa pretposlednjim Radničkim Novi Beograd.

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – 26. KOLO

Subota

Inđija - Metalac 0:1 (0:0)

/Ilić 78/

OFK Vršac - Dubočica 0:0

Mačva - Radnički NB 3:0 (1:0)

/Ristivojević 13, Radunović 60, Mijailović 68/

Sloboda Užice - Jedinstvo Ub 1:0 (1:0)

/Đukić 43/

Nedelja

Mladost GAT - RFK Novi Sad 0:1 (0:0)

/Milosavić 50/

Kolubara - Tekstilac 1:1 (1:0)

/Braunović 17 - D. Stojanović

Utorak

15.00: Radnički Sremska Mitrovica – OFK Beograd

15.00: Smederevo – Grafičar

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Tekstilac OdžaciKolubara LazarevacMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara