Komentari na vest

Prisebnost junaka Kjera spasila Eriksena

Č

Čuj ovog

pre gotovo 3 godine

Više brinete za njegovu ženu nego za čovèka. Kakvi ste vi likovi?!! Hahaha
Q

Quyqu

pre gotovo 3 godine

Komadant
N

Neko sa iskustvom

pre gotovo 3 godine

Ajde prestanite sa tim lupetanjem oko sprecavanja da se jezik pregrize. Ili naucute kako se pomaže ljudima u tim situacijama ili nemojte lupetati. Problem je zapadanje jezika i samim tim zatvaranje disajnih puteva a ne griženje jezika. I da postoji ispravan polozaj u datoj situaciji - Bocni koma polozaj pa eto mogli ste prikazati kako on izgleda.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Клисарић тај положај преферира једино када га председник КССа намрља белим у болоњским кафанама
G

Gostic

pre gotovo 3 godine

Valjda mu izvukao jezik da ga ne bi progutao…
Ž

Žuta podmornica

pre gotovo 3 godine

Svaka čast na prisebnosti i liderstvu Kjaera, jako mi je žao ovaih momaka, prije svega ljubitelji nogometa, natjecatelji, koji su se jako namučili da dođu uopće na natjecanje i spletom ovako ružnih okolnosti vjerovatno ispali u prvoj utakmici, baš jako ružan scenarij, ali mi je drago što nisu izjednačili iz nepostoječeg penala jer to pak nebi bilo u redu prema Fincima, i ne znam kako je VAR uopće dopustio da bude onaj penal. Što se tiče ovog zida koji su posavili, jasno mi je da su htjeli zaštitit Eriksenovu privatnost i spriječit da neke ružne slike ne iscure ali možda bi bilo bolje da se to sve snimilo i vidjelo, da se podnigne svijest o opasnostima od ovakvih kolabriranja i da se samim time i digne veća prašina i da se više založi za smanjenje utakmica i povećanje sigurnosti igrača.
M

Mrcau

pre gotovo 3 godine

Tesko je sada o tome pricati da li su trebali da ga zastite ili da se podigne svest o samom dogadjaju!Ali jedno je sasvim sigurno a to je da sigurno nece zeleti da se seca ove scene a pogotovo sami igraci koji su bili pored njega dok nije davao znake zivota sto je ozbiljna stvar, po tome koliko je teska situacija jasno govori da su odrasli muskarci plakali kao deca a neki nisu smeli ni da pridju posto su mislili na ono najgore!Ovde je najbitniji Eriksen koji ce imati traumu posle ovoga i zamisli da su ga sve vreme snimale kamere dok su ga 10 minuta ozivljavali na sred terena, da ne spominjemo sada sto ga je zena gledala takvog na zemlji...Koliko ja znam i pamtim da posle ovako teskih povreda koje su opanse po zivot vecina fudbalera zavrsi karijeru a covek je gotovo u najboljim godinama i sve mu se to desava samo mesec dana posle osvajanja najveceg trofeja u karijeri!Sve u svemu bitno je da je on sad dobro i da se sto pre vrati na teren!
Ž

Žuta podmornica

pre gotovo 3 godine

@Mrcau ma naravno, lako je sad meni tu kenjat iza tastature od doma, samo razmišljam "na glas", naravno da nisu ljudi ništa pogrešno napravili, samo se pitam jel bi možda neki realniji prikaz ovog ružnog scenarija donio veće promjene danas-sutra, al na kraju dana se slažem, najbitnije je da je Eriksen živ i zdrav i da se poduzme što god da se ovakve situacije izbjegnu u što većoj mogućoj mjeri, Sportski pozdrav.

031

pre gotovo 3 godine

Svaka ti je ka Njegoseva! Igraci su za nesto vise od godinu dana odigrali 1,5 sezonu prakticno bez odmora i onda na kraju jos prvenstvo! A za penal, verovatno su i sudije bile pod utiskom svega sto se desilo pa kao neka bude bar nereseno.
D

Doktor Smiljanic

pre gotovo 3 godine

Kod toplotnog udara se ne izvlaci jezik nego se pacijent poliva vodom.
P

Pavle205

pre gotovo 3 godine

Ne poliva se vodom...
G

Gostfl

pre gotovo 3 godine

Kakav toplotni udar...
G

Gost2706

pre gotovo 3 godine

Doktore promeni profesiju i idi u baštovane jer ti izgleda polivanje vodom bolje ide od ruke.
Z

Zmi Zmi

pre gotovo 3 godine

Toplotni udar pocetkom Juna u Danskoj??? Sta cu sve cuti.
S

SimaLadovina

pre gotovo 3 godine

Hvala vam dr(mr) Smiljaniću
g

goust

pre gotovo 3 godine

Sasvim je moguce da je imao toplotni udar. Nadam se svakako.