Njegoš Petrović (Star Sport)
Njegoš Petrović (Star Sport)

Pritisak na Zvezdu: Kompani zvao Njegoša Petrovića, Anderleht izneo poslednju ponudu

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.06.21. | 10:39

Velikan iz Belgije ne želi da ponudi više od 1.500.000 evra

Posle furioznog početka prelaznog roka, i dovođenja Aleksandra Dragovića iz Leverkuzena, trenutno je na Marakani sve u fazi čekanja. Moraće u Crvenoj zvezdi da intenziviraju potragu za novim napadačem posle negativnog odgovora i odlaska Aleksandra Pešića u Tursku. Čekaju na Marakani i adekvatne ponude kako bi dobili finansijski prostor da se „rašire“ prilikom ulaznih transfera.

Međutim, trenutno ima mnogo priče, a malo konkretnih ponuda kada je reč o igračima Dejana Stankovića. Posao sa portugalskom Bragom oko Srđana Babića je propao, a na stolu čelnika Crvene zvezde odavno se nalazi ponuda iz Anderlehta za Njegoša Petrovića.

Izabrane vesti

Velikan iz Belgije želi da za 1.500.000 evra angažuje vezistu rođenog 1999. godine, o čemu ste već imali priliku da čitate na našem portalu. Međutim, ljude iz Crvene zvezde pomenuta suma ne zadovoljava, traže milion evra i više i određene procente od dalje prodaje. Tvrdi su u Ljutice Bogdana u tom stavu, ali tvrdi su i u Briselu. Veruju da za pomenuto obeštećenje mogu da angažuju bivšeg mladog reprezentativca Srbije.

Anderleht je dugo na oku držao nekadašnjeg prvotimca Rada, ljudi iz tog kluba bili su u pravo vreme na pravom mestu. Tačnije, u Gentu kada je Njegoš Petrović udarcem sa 20 metara pogodio mrežu belgijskog kluba i postigao gol vredan evropskog proleća.

Nastavio je Anderleht da prati Petrovića i na kraju poslao ponudu u Ljutice Bogdana. Crvena zvezda nije bila zadovoljna ponuđenim, sa druge strane Anderleht nije želeo da ulazi u dalje pregovore i povećava iznos.

Ali su pre nekoliko dana izvršili dodatni pritisak na ljude iz Crvene zvezde. Naime, prema sazanjima MOZZART Sporta trener najtrofejnijeg belgijskog kluba i bivši štoper Mančester Sitija Vinsent Kompani pozvao je Njegoša Petrovića. Saopštio mu da ga ga vidi u timu za narednu sezonu, ali da Anderleht ne želi, niti ima mogućnosti da izdvoji više od 1.500.000 evra. Srpski vezista planiran je kao alternativa za Alberta Samija Lokongu koji će napustiti Brisel ovog leta.

Mladi vezista, projektovan za prodaju ovog leta, nedavno se vratio sa odmora u Turskoj, pa se očekuje da priča oko njegovog transfera bude intenzivirana narednih dana. Zvezda i dalje veruje da će izvući više novca za Petrovića, posebno što će tržište oživeti posle Prvenstva Evrope.

Anderleht i dalje čeka i nada se....



tagovi

Njegoš PetrovićVinsent KompaniFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara