Problemi: Perišić van tima, neizvestan za finale

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.07.18. | 18:57

Dalić smiruje situaciju

Trenirali jesu svi, ali nisu svi spremni. Finale Svetskog prvenstva u Rusiji mogla bi Hrvatska da dočeka bez jednog od svojih najvećih aduta. Krilni napadač Ivan Perišić, strelac izjednačujućeg gola u okršaju sa Englezima, radio je odvojeno od grupe i pitanje je da li će biti spreman za okršaj sa Francuskom.

Prvotimac Intera je zaradio povredu prepona tokom susreta polufinala, zbog čega je morao jednu noć da provede u bolnici, a činjenica da je danas popodne u Moskvi samo trčao krugove ukazuje da nije maksilano spreman za duel na Lužnjikiju.

Izabrane vesti

Iz FS Hrvatske uveravaju da njegovo stanje nije toliko loše, čak i selektor Zlatko Dalić pokušava da ohrabri navijače, rečima da dan pred utakmici, praktično, nema razloga zapinjati.
Mi više nemamo zašto da treniramo. Potrebniji su nam odmor i relaksacija. Imamo malih problema, ali se nadam da ćemo ih rešiti. Nisam zabrinut, imamo dobru klupu i igrače koji jedva čekaju da se pojave na terenu“, obrazložio je Dalić.

Osim Perišića, minulih dana pod upitnikom su bili golman Danijel Subašić, desni bek Šime Vrsaljko, štoper Dejan Lovren i levi bek Ivan Strinić, ali se očekuje da poslednja četvorica počnu, dok je jedini znak pitanja iza Interovog fudbalera.

FOTO: Action images


tagovi

Ivan PerišićRusija2018reprezentacija Hrvatske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara