Kevin De Brujne i David Alaba (Reuters)
Kevin De Brujne i David Alaba (Reuters)

Prognozzeri, ko će u finale Lige šampiona i Lige Evrope?

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.05.22. | 12:45

Prva utakmica 14. kola Prognozzera između Sao Paula i Santosa počinje od 01.00 posle ponoći i to je poslednji rok za tipovanje u ovoj rundi potpuno besplatnog Mozzartovog takmičenja u pogađanju rezultata

Prognozzeri, nastavalja se Mozzartovo potpuno besplatno takmičenje u pogađanju tačnih rezultata, a 14. kolo biće prilika da se iskažete u tipovanju ko će u finale Lige šampiona, Lige Evrope, odnosno Lige Konferencije. Može li Real Madrid na svom Santjago Bernabeuu da nadoknadi gol zaostatka protiv Mančester Sitija, hoće li Liverpul u Španiji dokusuriti Viljareal, hoće li magija Ajbroksa pomoći Rendžersu protiv Lajpciga, ide li Žoze Murinjo sa Romom na poslednji stepenik borbe za pehar u Ligi Konferencije.

Poslednji rok da date svoje prognoze tačnih rezultata deset utakmica koje smo vam spremili je utorak od 01.00 posle ponoći. Dakle, imate celih 12 sati da dobro razmislite kako ćete tipovati. Prva utakmica u kolu je brazilski derbi San - Sao u kojem će Sao Paulo ugostiti Palmeiras. Bitno je da date svoje prognoze pre početka tog meča, a pre nego što počnete sa prognozziranjem, potrebno je samo da se registrujete na sajtu mozzartsport.com, što je potpuno besplatno.

Izabrane vesti

PROGNOZZER - 14. KOLO

Utorak

01.00: Sao Paulo – Santos

21.00: Viljareal – Liverpul

Sreda

18.00: PAOK – Olimpijakos

18.00: Lokomotiva – Krasnodar

21.00: Real Madrid – Mančester Siti

Četvrtak

18.00: Salernitana – Venecija

21.00: Ajntraht Frankfurt – Vest Hem

21.00: Rendžers – RB Lajpcig

21.00: Roma – Lester Siti

21.00: Marselj – Fajenord

Dakle, osim polufinalnih revanša u sva tri evropska klupska nadmetanja, vaše tipstersko umeće moći ćete da pokažete i na grčkom derbiju između PAOK-a i Olimpijakosa, okršaju Lokomotive i Krasnodara, duelu davljenika Serije A, Saletnitane i Venecije, odnosno pomenutom brazilskom derbiju.

Podsetimo, najuspešnijeg igrača u svakom kolu očekuje nagrada od 20.000 dinara u vidu freebeta, pobednika celokupnog takmičenja 200.000 dinara, takođe u vidu freebeta, dok je ukupni nagradni fond Prognozzera 1.556.000 dinara. Najbliži glavnoj nagradi trenutno je "banjo78" sa 3118 poena.

Poene sa jednog meča koji prethodno odaberete moguće duplirati ili uvećati čak tri puta, tako što ćete iskorisiti DŽOKERE. Džoker za dupliranje poena će vam biti na raspolaganju ukoliko uplatite tiket(e) u vrednosti od 1.000 RSD/16 KM na sajtu mozzartbet.com ili mozzartbet.ba, a onaj za tripliranje ako uplatite 2.000 RSD, odnosno 32 KM.

Detaljna pravila igre pročitajte OVDE.

Od uspešnosti samih prognoza zavisi i vaš broj osvojenih bodova. Najviše, logično, donosi pogođen tačan rezultat (50), pa redom pogođen ishod meča (20), pogođen ukupan broj golova (15) i na kraju pogođen broj golova jednog tima (5), s tim da se bodovi ne sabiraju, već se računa pogodak koji nosi najviše bodova.

Budi pobednik, prognozziraj i osvoji vredne nagrade!


tagovi

Prognozzer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara