©AFP
©AFP

Projektil Karlosa Roblesa nije bio dovoljan, agresija Tolime donela mir pred revanš (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.02.22. | 05:33

Bez pobednika u prvom meču Superkupa Kolumbije - 1:1

Odluka o prvom trofeju u Kolumbiji biće doneta 24. februara u Ibageu, pošto večeras u Kaliju ništa nije rešeno - 1:1 (1:0).

Domaćin je vodio od 33. minuta meča, zahvaljujući fenomenalnom projektilu Karlosa Roblesa, ali je potom u nastavku podelegao pod pritiskom gostujućeg tima. Deportes Tolima je ozbiljno stegla obruč pred golom Giljerma Ravela, što je rezultiralo izjednačujućim pogotkom Andrea Ibarguena.

Izabrane vesti

Domaćin ima razloga da žali samo za situacijama iz prvog poluvremena, a posebno za onom iz 26. minuta kada je posle reakcije iz VAR sobe poništen pogodak iskusnog Teofila Gutjereza. Ipak, kako je meč odmicao Deportes je postepeno preuzimao kontrolu igre i rezultata, sa izmenama je pogodio i Ernan Tores, pa je izjednačenje bilo aspolutno zasluženo.

Deportivo Kali se posle vodećeg gola previše povukao i opredelio isključivo na kontranapade, ali nekoliko nije uspeo da iskoristi, pa je usledila kazna. Nakon primljenog pogotka, uvukla se nervoza u redove ekipe Rafaela Dudamela, pa su domaći igrači u samoj završnici meča zaradili tri žuta kartona.

Dva tima u poslednje vreme igraju prilično neizvesne mečeve, što potvrđuje i činjenica da su tri od poslednjih šest okršaja završeni rezultatom 1:1. Sličan meč treba očekivati i za dve nedelje u Ibageu.



tagovi

Deportivo KaliDeportes Tolima

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara