Komentari na vest

Prokrvarilo srce Dušana Tadića: Kuća je spaljena, nisam mogao da gledam... Nemojte mi o ženama!

C

Ccc…

pre 4 meseca

Koliko onaj Nikolic ne zna, pa to je strasno. 2 šanse da rijesi utakmicu, on šuta kao da nikad u zivotu loptu nije šutnuo.
T

Teerke

pre 4 meseca

Posveti se legendo reprezentaciji pa ćemo mi lako za Ajaks. Ne bojim se za njih..
S

Sashki85

pre 4 meseca

I mi se nesto bunimo zbog terxe i mrkele 🤣
P

Paa

pre 4 meseca

Zbači sve ovo što se dešava Ajaksu je zbog žene. Zašto nisam iznenađen?
P

Pa naravno

pre 4 meseca

Samo žena može da uništi muškarca. U ovom slučaju je razbucala i ceo klub.
-

- ZA SUŠTINSKE PROMENE -

pre 4 meseca

Voleo bih da od marta vidim ovo: Petrović - Nastasić, Pavlović, Milenković - Belić, Gudelj - Kostić, Sergej, Živković - Vlahović, Mitrović. Selektor: Veljko Paunović. Predsednik FSS: Nemanja Vidić.
C

Czz

pre 4 meseca

Belic?
s

smejurija

pre 4 meseca

A Saldanji pasoš i mesto u špicu? Selektor mora da bude Savo Milošević bre
P

Paa

pre 4 meseca

Zar iz Zvezde nisi mogao bar Nedeljkovića da staviš? Vidi se da si baš "realan".
H

Hermano7

pre 4 meseca

Jel jos vara zenu sa Irenom? Zna li se sta? Mada mu je sada blize da ja vice iz bg-a do istanbula ima 2 aviona dnevno
G

Gastarbeiter

pre 4 meseca

Još da daješ reprezentaciji koliko si dao Ajaksu gde bi ti bio kraj. Malo o ženama, ima ih svakakvih i svako od nas ima ili je imao majku ili sestru i ne dam na žene ali prave. Kako te žena (opet kažem prava) tako te neću reći žena nego ženski rod može i uništiti do kraja. Kod mene u firmi ima gospodja koja je startovala neke nove i oni koji nisu htjeli ništa da imaju s njom optuženi su za tako nešto ko i Overmans i morali da idu a i oni koji su pristajali isto im se pisalo kad ih je potrošila. Srećom da sam stariji pa sam imao svoj mir.
Џ

Џими Џими

pre 4 meseca

Колико још да јој да ? Најбољи асистент у историји српског и југословенског репрезентативног фудбала. Ти вероватно очекујеш више . Мало ти је то некако ,ако може да даје 3-5 голова по мечу .
P

Pozfravlja te Jutka, papku 1

pre 4 meseca

Prvo ptočitaj tekstsa razumevanjem, ako razuma imas
g

gost127

pre 4 meseca

Teška seljačina. Neverovatno koliko me je ovaj čovek razočarao. Mislio sam da je normalan lik, vaspitan, kulturan, odmeren kad on se pojavi pred kamerama go, napinje se da se vide mišići, pokazuje da nije mator, da je u formi, šta li... Onda izrekne ono "pokazali smo da imamo onu stvar" pred devojkom, voditeljkom, pred silnom decom ispred tv-a... Sportista, uzor, kapiten... Žalosno. Ne bi me čudilo da mu je i ovo što sam pročitao neko sročio da pročita. Ako zna da čita. I u to počinjem da sumnjam. Ti da budeš trener?! Jadna je ta ekipa kojom ćeš ti upravljati, moj Tadiću....
B

Babaroga

pre 4 meseca

Da nema tog Tadića i Mitrovića, naša reprezentacija bi bila na nivou Andore, eventualno Moldavije. Ostaće upisan kao kapiten koji je vodio prvi put u istoriji Srbiju na EP i SP i kao rekorder reprezentacije
g

gost127

pre 4 meseca

@Babaroga Druže, ne sporim ja njegove igračke kvalitete i dostignuća, već ljudske karakteristike. Igrao je i dokazao se svuda gde je igrao pa i u reprezantaciji. I tu ne bi smeo niko reč da mu prigovori. Ali, da bi on bio trener, menadžer, pedagog (ako ne daj bože poželi da radi sa decom) on MORA da ima elementarnu kulturu. On to nema. Seljak. Da se ne uvrede seljaci, mislim "seljak" kao karakterna osobina. Tačka.
g

gost127

pre 4 meseca

@Babaroga I kad si već pomenuo Mitrovica, za njega isto važi. Takođe seljak, ali onaj tipa što mu je na duši on to kaže. Nije inteligencija, prost, jednostavan, iskren, zna svoje limite. Bar ja tako mislim. Takođe, kapa dole za sve što je uradio do sada. I da ne uradi apsolutno ništa više, od njega više nego dovoljno. Ali on ne mudruje i ne prosipa se kao ovaj. Moje viđenje. Ne mora svako da se složi
М

Мито бегејац

pre 4 meseca

Пуф, свака реч тачно у мету !!! Полази од себе у анализи сваке ситуације, а не од других и да су други криви !!! И не, немојте да мислите да ће он некада нешто да уради / ради у ФСС, такви нису потребни, подобни !!! Видић Немања Вам је савршен пример за све то !
S

Sport15

pre 4 meseca

Nisu bas isto Tadić i Vidić, ovaj prvi je mnogo bliži ovima sto sada vedre i oblače…
k

karakter

pre 4 meseca

Videlo se koliko je veliki kad nije rec rekao za skidanje trake Banetu na svetskom 2018. Tad su svi oni pokazali koliko su 'veliki', pocev od Baneta koji je dozvolio da ga gaze i opet otisao. Jedino je Luka Milivojevic pokazao slabasnu reakciju.
b

bp

pre 4 meseca

C A R
K

Ksjshsbdljgu

pre 4 meseca

Jako poštujem Tadića zbog svega onog sto radi na terenu, bukvalno je najmanje sebičan igrač kog sam u životu gledao. Nekad deluje da bi radije asistirao nego dao gol. Ali brate, sve sto on izjavi deluje tako usiljeno, onako filozofski na silu, kao da je popio svu pamet sveta. Drži se ti terena druze kad si vec jako dobar igrac
G

Gost 17

pre 4 meseca

Seljak klasičan, pravda lika koji seksualno uznemirava žene na poslu.
A

A to je

pre 4 meseca

Dokazano, nedvosmisleno, na sudu, izvodjenjem dokaza? Ili je to tvoja slobodna ocena? Ti si ili zensko ili dete, kad tako nesto samo lupis. Pre desetak godina, poruke su bile nacin komunikacije, startovanja, flertovanja, muvanja, pokusaja da ispadnes duhovit, pametan, a ispadnes glup, seljak, smesan u negativnom smislu, itd, ali nisi bio napasnik, bolesnik i slicno. Bar ne dok se ne dokaze suprotno. Medjutim, jos u to vreme, pa i ranije, postojala je opcija da blokiras necije poruke i pozive, a za danas i da ne pricam (bukvalno 5 sekundi posla). Dakle, apsolutno imas moc u svojim rukama da sprecis to navodno nasilje nad sobom, u par klikova i sekundi, zato je bezveze, pa i glupo i pomalo smesno, reci da si nesto tako trpeo duzi vremenski period i nisi imao nacina da se odbranis. Jer jesi, i to vrlo lako. Da se razumemo, AKO je zaista izvrsio uznemiravanje na bilo koji nacin, ne opravdavam ga i ne podrzavam, neka snosi odgovornost, ali to treba dokazati, a osuditi nekoga u javnosti bez cvrstog dokaza je mentalitet "stada". Ta zena je mogla i da ucestvuje danima u dopisivanju i razmeni svakakvih materijala, pa da obrise sve to i ostavi ono sto odgovara tome da dobije svojih 5 minuta i odstetu. Ne kazem da je to uradila, ali mogla je. Isto kao sto je mogla da ga blokira posle prve poruke i nema vise smetnje.
?

??

pre 4 meseca

Ma zene su spremne na sve. Pogotovo kad su takvi ljudi u pitanju koji imaju pare i javne su licnosti. Eno ona sto je naseg branislava lecica optuzila, palo joj na sudu, devojka koja je u katalogu i ima svoju cenu. Sigurno se i drogira, pije, izlazi, zivi skup zivot. Trebaju joj pare, a treba joj i slava kako bi bila skuplja tarifa. Ne kazem da nema napasnika, al ima takodje mnogo zena koje su spremne na sve iz neke koristi. Tako da treba to sve pustiti da sud odluci i onda u oba slucaja ozbiljne kazne da budu