Promašaji sezone Umara Sadika, Sosijedad anestezirao Majorku (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.02.24. | 22:55

Nemanja Radonjić upisao debi u remiju bez golova – 0:0

Imao je bivši napadač Partizana Umar Sadik ove sezone nekoliko spektakularnih nastupa, garniranih evrogolovima u Primeri, ali je na večerašnjem deulu Kupra Kralja protiv Majorke (0:0) propustio kolosalnu šansu da se još više nametne stručnom štabu Real Sosijedada. Tačnije, propustio je dve kolosalne šanse.

Real Sosijedad je odigrao odličan meč na Balearima, mada rezultat to ne pokazuje. Ozbiljan kvalitet više u odnosu na Majorku demonstrirao je učesnik Lige šampiona. Real Sosijedad je praktično anestezirao Majorku, i ostavio je bez prave šanse za 90 minuta. Ali nije uspeo da napravi kapital, pa će plasman u finale Kupa juriti na svom bunjištu.

Izabrane vesti

Najviše zaslugom Umara Sadika. Svojevremeno ljubimac Grobara imao je košmarno veče, mada je ostao bez sreće u nekim momentima. Međutim, vrteće se njegovi promašaji narednih dana na društvenim mrežama i španskim portalima. Praktično, imao je identične kikseve Sadik sredinom drugog poluvremena. Oba puta je posle centaršuta sa leve strane ispred sebe imao praznu mrežu. I oba puta je promašio.

Istina u prvoj situaciji ga je lopta pogodila u koleno, dok je u drugoj prebacio praznu mrežu.

Majorka sa Matijom Nastasićem u prvoj postavi ostala je dužna navijačima. Pokušao je trener trner Havijer Agire da u finišu meča, kada je Sosijedad lomio njegovu ekipu, izmenama promeni ritam. I nije uspeo. Debi za Majorku je zabeležio reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić koji je u 77. minutu zamenio Kanađanina Kajla Larina.


KUP KRALJA, ŠPANIJA - POLUFINALE, PRVI MEČEVI

Utorak

Majorka - Sosijedad 0:0

Sreda

21.30: (2,05) Atletiko Madrid (3,45) Bilbao (3,60)

***kvote su podložne promenama




tagovi

Kup kraljaUmar SadikNemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara