Promenada u Novom Sadu: Proleter ima 12 novajlija

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.07.19. | 11:21

Otišao skoro ceo tim iz prošle sezone

Potpuni remont na Slanoj bari! Proleter je rešio da promeni pola igračkog kadra u odnosnu na prošlu sezonu, najuspešniju u istoriji kluba. Novosađani su prvi put u istoriji zaigrali u Superligi, plasirali se čak u plej-of i zauzeli osmo mesto.

I pored svega toga, Proleter će izgledati potpuno drugačije u narednom prvenstvu. Pod vođstvom novog šefa struke Milića Ćurčića, ekipa trenera u Slovengradecu, a dres novosadskog kluba je prethodnih dana zadužilo čak 12 novih igrača, piše Dnevnik.

Izabrane vesti

Novi igrači Proletera postali su golmani Nikola Petrić (došao iz Grčke) i Ivan Knežević (Cement), potom igrači Đoko Milović (Olimpik Sarajevo), Mihajlo Ivančević, Stefan Golubović, Aleksa Pejić i Uroš Lukić (Brodarac), Uglješa Radinović i Marko Pantić (Bačka), Andrija Ratković (Radnički Kragujevac), Mladen Lukić (Žarkovo) i Milorad Balabanović (Rad).

Upravo se od Balabanovića, koji se vratio u Proleter, najviše očekuje u narednoj sezoni, da bude vođa novog tima novosadskog superligaša.
Posle šest godina evo me opet na Slanoj bari. Srećan sam zbog povratka. Prvi utisci su obećavajući, ima dosta igrača s kojima sam igrao i ranije“, rekao je Balabanović.

Naravno, veliki broj fudbalera je i napustio Proleter. Otišli su golman Vesić, pa Krasić, Vukobratović, Jokić, Nikolić, Ćuković, Čović, Tanasin, za njima i Plavšić i Vujaklija, a verovatno će klub napustiti i Čolović, iako je sa ekipom otputovao na pripreme u Sloveniju.

Foto: Starsport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara