Radoslav Batak (©Star Sport)
Radoslav Batak (©Star Sport)

Promene u Nišu: Batak odveo Radnički u Evropu, pa napustio Čair

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.05.22. | 18:12

Rastanak posle jedne sezone...

Radovali su se fudbaleri niškog Radničkog na stadionu u Humskoj uprkos porazu od Partizana u poslednjem kolu plej-ofa jer ih je sačekala dobra vest. TSC je doživeo neuspeh u derbiju sa Vojvodinom, što je Radnički poslalo u evropske kvalifikacije.

Samo nekoliko dana kasnije na Čairu se dogodila prva velika promena. Prema informacijama Mozzart Sporta, Radoslav Batak više nije šef stručnog štaba kluba iz Niša.

Izabrane vesti

Batak svoj drugi mandat u Radničkom završava sa etiketom čoveka koji je vratio klub u evropske kvalifikacije. Došao je u septembru prošle godine nakon trenerske vrteške u Radničkom jer je Nenad Lalatović trebalo da počne sezonu, ali je on otišao u Saudijsku Arabiju zbog čega ga je nakratko zamenio Aleksandar Stanković, da bi kormilo prvog dana septembra preuzeo Radomir Koković. No, posle samo tri sedmice usledila je nova promena i dolazi Radoslav Batak koji je uspostavio kontinuitet dobrih igara, da bi se uz dosta amplituda ekipa na kraju ipak plasirala u plej-of.

Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev je u nedavnom razgovoru za Mozzart Sport najavio značajno jačanje igračkog kadra i iskorak na evropskoj sceni. Videćemo samo ko će povesti niški klub do Lige konferencija.


tagovi

Radoslav BatakRadnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara