Herardo Moreno (©Reuters)
Herardo Moreno (©Reuters)

Promenjen sudija pred meč Pumasa i Toluke

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.01.22. | 23:05

Nenadano, sa pištaljkom u ruci, Viktor Alfonso Kaseres će da se nađe na terenu u noći između ponedeljka i utorka od 04.00 časova po srednjeevropskom vremenu

Dešavalo se da zbog virusa korona neki timovi naprasno budu oslabljeni pred utakmicu, ali meč Pumasa i Toluke (utorak, 04.00) je zadesio nesvakidašnji problem zbog pandemije. Neposredno pre te utakmice 1. kola Klausure Meksika morao je da bude promenjen glavni arbitar.

Sudija Dijego Montanjo Robles se zarazio virusom, što je pokazalo obavezno testiranje pred meč. Zbog toga je on morao da ode u izolaciju, a FS Meksika je brzinski delegirao da Viktor Alfonso Kaseres preuzme odgovornost i deli pravdu noćas.

Izabrane vesti

Ovaj 35-godišnji arbitar je sudio na samo dva meča u Aperturi ove sezone, oba u ligaškom delu. Na susretu Toluke i Tigresa je pokazao tri žuta, jedan crveni karton i dosudio je jedanaesterac. Potom, na duelu Leona i San Luisa je izvadio četiri žuta i dva crvena kartona. Ukoliko Kaseres nastavi u tom smeru, mogli bismo da očekujemo neki zanimljiv meč.

Pumas je u Aperturi stigao do polufinala plej-ofa, ali nije uspeo da preskoči Atlas. Kod kuće je izgubio sa 1:0, u revanšu je dobio istim rezultatom, ali na kraju je eliminisan jer je u ligaškom delu bio lošije rangiran.

04.00: (1,95) Pumas (3,30) Toluka (3,80)

I dalje, to je bio veći uspeh od onog koji je napravila Toluka. Ona je takođe igrala plej-of, ali je u osmini finala naletela baš na Pumas i izgubila je kod kuće sa 2:1.

Pumas se letos lepo pojačao, doveo je Dioga iz Plaze Kolonije i nekadašnjeg vezistu Votforda i Udinezea, Kristijana Batokija. Procenjeno je izgleda da je to dovoljno za uspeh i u Klausuri, pa tako tokom zime niko nije angažovan. Samo je Omar Islas prekomandovan iz B tima, kako bi pojačao konkurenciju.

Toluka je zato bila vrlo angažvana, dovela je u januaru čak pet pojačanja. Novajlije su Džordan Sijera, Danijel Alvarez (pozajmica iz Pueble), Kamilo Sanveco, Leonardo Fernandez i Karlos Guzman.

Pomenuli smo kako se završio poslednji susret Toluke i Pumasa, u plej-ofu, a takav ishod je bio iznenađujuć s obzirom na to kako je prošao ligaški duel. U avgustu je Toluka savladala Pumas sa 2:1, a pre toga u februaru prošle godine, u Klausuri, sa 1:0.

-----------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

MEKSIKO 1, KLAUSURA - 1. KOLO

Petak

Atletiko San Luis - Pačuka 0:2 (0:0)

/Ibanjez 61, 90+5/

Subota

Huarez - Nekaksa 2:1 (1:0)

/Rolan 2, 57 - Alvarado 47ag/

Puebla - Klub Amerika 1:1 (1:1)

/Arauho 45 - Rejes 1/

Nedelja

Monterej - Keretaro 0:0

Kruz Azul - Tihuana 2:0 (1:0)

/Rodrigez 43, Baka 66/

Ponedeljak

Čivas – Mazatlan 3:0 (3:0)

/Zaldivar 45pen, Tores 45+2, Vega 45+6/

Utorak

04.00: (1,95) Pumas (3,30) Toluka (3,80)

Sreda

Santos Laguna - Tigres

Četvrtak 20.01.

Leon - Atlas

*** kvote su podložne promenama


tagovi

PumasTolukaMeksiko 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara