Propao Topićev transfer u Kremoneze: Mladi vezista tražio izlaznu klauzulu od 800.000 evra, Italijani odbili

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.01.23. | 20:59

Mladi reprezentativac ostaje u Novom Sadu

Kao što je Mozzart Sport već preneo, Vojvodina i Kremoneze dogovorili su se oko transfera Mirka Topića, po kojem bi Staroj dami na ime obeštećenja pripalo oko 700.000 evra, ali na kraju mladi vezista nije postigao dogovor sa čelnicima italijanskog člana Serije A, pa će ipak ostati na „Karađorđu“.

Prema našim informacijama, Topić je zahtevao da u slučaju ispadanja Kremonezea u niži rang (prim.aut. trenutno su poslednjeplasirani tim Serije A) može da napusti klub kao slobodan igrač ili da njegova otkupna klauzula iznosi oko 800.000 evra. Čelnici italijanskog kluba odbili su te zahteve, pa je posao propao.

Izabrane vesti

Podsetimo, Kremoneze je prošle sezone nakon čak 26 godina izborio plasman u elitni rang italijanskog fudbala, ali je trenutno zakucan za dno tabele i sve su prilike da će se od naredne sezone vratiti u Seriju B. 21-godišnji vezista Novosađana nije želeo da igra u drugom rangu italijanskog fudbala, pa je tako propao drugi izlazni Stare dame ove zime u „ligu petice“.

Podsetimo, prethodno je talentovani Jovan Milošević potpisao za Štutgart, u koji će preći po završetku ove sezone. Ipak, sad je jasno da će Mirko Topić i dalje braniti boje novosadske Stare dame, s obzirom na to da je prelazni rok u Italiji završen tačno u 20 časova.


tagovi

Mirko Topić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara