Propao transfer Kvinsija Meniga u Konju

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.01.24. | 15:21

Holanđanin će narednih dana u trening kampu Partizana samo održavati formu

Ulazni transferi su išli od ruke čelncima Partizana tokom zime. Čak i sa izlaznim su imali dosta uspeha. No, prilikom realizacije jednog je zakočilo i svi si izgledi da Kvinsi Menig neće preći u Konju.

Taj posao je trebalo da bude završen pre desetak dana, jer su se lider Mozzart Bet Superlige i turski klub sporazumeli oko visine obeštećenja, Parnom valjku je trebalo da račun da „legne“ 400.000 evra na ime obeštećenja. Čak je i Holanđanin, iako u početku nezainteresova, dao amin za potpis u nastavak karaijere na teritoriji nekadašnjeg Otomanskog carstva.

Izabrane vesti

No, u međuvremenu je došlo do promene ambijenta u Konji i zaokreta u poslu koji je delovao gotv, pa su Turci odustali od anagžovanja Kvinsija Meniga. Navodno, usled činjenice da su u minula dva dana doveli dovjicu fudbalera koji se najbolje snalaze na bočnim pozicijama u napadu. U pitanju su Albanac Valon Ethemi i Senegalac Alasane Endao. Obojica su stigli iz Istanbulspora i tako zalupili vrata dolasku Meniga, koji, izgleda, nije baš bi po volji novom treneru Konje, Fahrudinu Omeroviću, koji se opredelio za druge opcije.

Sve to znači da će nekadašnji prvotimac Tventea morati malo da pričeka pre nego šta nađe novi klub. Ruku na srce, u međuvremenu će doputovati u Larnaku, jer je i dalje pod ugovorom sa Partizanom (do juna), ali kako trener Igor Duljaj na njega više ne računa (nije baš ni jesenas), a doveden je iz Južne Koreje Jung Džun Goh, jasno je da će narednih dana na Kipru samo trenirati u očekivanju nove ponude.


tagovi

KonjaFK PartizanKvinsi MenigZimski prelazni rok 2024Transferi

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara