Komentari na vest

Prošlo vreme debelih krava u Seriji A

I

Internazionale

pre 4 meseca

Djubrentus ti je NULA dopisniku iz Rima! Seljacki klub, vikend pa vikend!
I

Ivan 45

pre 4 meseca

Jeste, pogotovo sto ima 40 pobjeda vise od vas u derbijima, statistika sa Juventusom vam je na nivou Zvezda Cukaricki
k

krcko32

pre 4 meseca

Stvarno gspn Pantelic dominira! Napravite rubriku juve daily il weekly i dajte coveku da pise jel ovo stvarno nema smisla!
1

13libero

pre 4 meseca

Juventus je angažovao fudbalere iz omladinskog pogona silom prilika, odnosno pošto je Elkan ,,zavrnuo slavinu''. Bio je to iznuđen potez, ništa od ovoga ne bi bilo da je Anjeli ostao ili da nije pravio one katastrofalne greške u dovođenju igrača, prije svega u finansijskom smislu (od Ronalda pa kasnije) i da nije činio protivzakonite radnje zbog čega je doveo Juventus da mora da prorijedi sa pojačanjima sa strane, a da se osloni na jeftiniju varijantu, tj. omladinski pogon.
S

Savo iz Kikinde

pre 4 meseca

Malo stariji se verovatno sećaju čuvenog "dopisnika iz Rima" Emilija Paskučija, koji se toliko razumeo u fudbal i živeonu Italiji da je Ronalda Zubu u jeku popularnosti stalno zvao Rolando. Tako i ovaj dopisnik ne zna da se dva od tri na našem jeziku kaže dve trećine a dva od pet - dve petine. Ovako zvuči kao besmisleni google translate sa nekog od stranih jezika.
L

Lektor

pre 4 meseca

"Valja podvući i da je u prve dve godine primene dekreta o poreskim olakšicama vladala klima totalne anarhije jer nisu postojali limiti, tek pre dve godine je uvedeno ograničenje da poreske olakšice mogu da se primenjuju samo na plate veće od 1.000.000 evra." Vece od milion ili vece od pola miliona? Nije bas isto i nije svejedno sta je od ta dva.

Joco Inter

pre 4 meseca

Ja bih zamolio ljude iz redakcije da zabrane Panteliću pisanje vezano za italijanski fudbal jer nije objektivan. Verovatno ima drugi neko ko bi obavljao posao mnogo profesionalnije. Redovno čitam sportske vesti preko italijanskih medija, i mogu reći da uopšte ne znam odakle Panteliću ovakva sloboda za nerealno pisanje.. Samo kad Juventus nije profitirao.. Samo kad Juventus ima B tim.. Ccc... Čoveče 😂
S

Smouth

pre 4 meseca

"cuveni dopisnik iz Rima" i njegov voljeni juventus 🤣🤣🤣. Inace dopisnice kada si vec pomenuo da je sve u izgradnji tog stadiona bilo regularno zamolio bih te da istrazis i ovde javno napises na kom je mestu izgradjen stadion, kako se oslobodila ta lokacija, ko je oslobodio....Ima nas po Italiji, nije da samo tebe cekamo za informacije 😁. Inace ukidanjem dekreta o rastu svi klubovi su u problemu, a pogodnosti su koristili svi cak su neki i lazirali knjige pa su izbaceni iz LK. Tako da ovaj jeftini pokusaj spina kako su Milan, Inter i Roma najvise profitirali moze da se okaci macku o rep. Takodje nije bila rec samo o platama gde opet tim o kojime epske price pises izdvaja najvise novca na iste.

Bojan Lordinho

pre 4 meseca

Kad sam video naslov,najozbiljnije sam mislio da ste mislili da je Lukaku smrsao 😁😁😁
I

Inzaghi

pre 4 meseca

Umesto da gledaju kako da zadrze ili vrate Italijane na čizmu, reše pitanje infrastrukture i smanje korupciju, oni se bave platama i kombinacijama stranih igrača. Ko vodi italijanski fudbal i kako, dobro se oni drže u top 4 lige.
G

Gost72829

pre 4 meseca

Drze se jer timovi zbog istorije dovode igrace a da im je istorija kao Francuza bili bi lagano ispod Francuza jer Francuzi vise trose na pojacanja..