Komentari na vest

Protiv Sitija dve stative, u derbiju dva poništena gola: Maler poterao Jovana Mijatovića (VIDEO)

1

12981

pre 5 meseci

Decko je suvi prosek
Š

Škrabotina

pre 5 meseci

Nema malera. Dečko je tačno ono što jeste, malo bolja verzija Jovelje. Stative i ofsajdi su finese koje dele igrače tipa Halanda od mediokriteta kakvih ima na stotine, a svi bolji od malog Mijatovića, da se razumemo.
d

don joe redington

pre 5 meseci

ok ima talenat zna na poziciji fora da ogra, sa obe noge šutira što je plus, čak i sa krila kreče , ali fali ono što imaju forovi legende, kod oba gola, ko muva bez glave, 50% gola je kad for prati liniju, nije pasivan, to je kretanje, a ovo kod njega lenjost, to kod top fora ne postoji, pogotovu ta indolentost kos šuta kange tu je već i intoligencija, da se izviče iz ofsajda i čeka odbitak, to su njegove greške koje direktno utiču na tezultat protiv sitija, ona prva spoljna stativa, ok morao je da šutira ulszio u blok i da je ipla tik iz stativu ka golu, verovatno ne bi ušla, jer golman je već pokrio tu stranu, možda je mogao da malo promeni osu tela i šutira poluvisoko u kontra ugao, izbegne blok jer golman je već na desnoj strani ali to su delići sekunde i odlike top forova, druga stativa iskosa sa par metara i to sasvim doviljno udaljen od korner linije da komotno pravim postavljanjem ose tela nema promašaja, rame i bok su u dijagonali sa stativom samim tim i noga ne maši prazan gol, ali njemu je telo poludijagonaka maši stativi e da je još malo zavrno stopalo ulazi bez obzira na osu tels, i to se ne uči, ili imsš tp ili nemaš, to je instiktn, nije da ga nema, pokazao je to kod jednog gola u visokom skoku, je odreagovao na jedini mogući nsčin nogom i spustio loptu u mrežu, ali ogsajdi to su već stvari discipline i volje
K

Keba

pre 5 meseci

Mali je odlican...ako mu glava bude kako treba, bice vrhunski napadac! Produziti ugovor i sacuvati ga bar jos sezonu ipo. Prodaj Bukarija i ako je ikako moguce Serifa... I daj iskopajte tog levog beka, makar u kadetima i u seniorski fubal na kaljenje i "batine" u neku filijalu pola sezone...i daj sklanjaj vise ovog Rodica. Covek potrosen do kraja, ali bas do kraja.
S

Sumar tusi

pre 5 meseci

Kakav odlican, da li si pri sebi? Decko veze sa zivotom.
M

Mlad

pre 5 meseci

Samo ga treba podrzati mlad je. Bice paklen igrac. sve ce doci na svoje.
v

vladano79

pre 5 meseci

Menadzerski igrac...najbolje ga prodati.
S

Soy argentino

pre 5 meseci

On je za mene najbolji Zvezdin fudbaler.
p

posle spartaka

pre 5 meseci

vredeo minumum 15 miliona..veceras jos desetak...pa Saldanja je za njega ronaldo.
A

Aristotelovic

pre 5 meseci

Najbolji??? Pa decko se nije video ni u LS, ni veceras.
K

Korner

pre 5 meseci

Isti Jovic
Z

Zvezdas1989

pre 5 meseci

Na sta smo mi spali sa Ohija na ovog klinara.Obicna prevara,da smo doveli nekog mladog stranog spica i da ovo uradi,osuli bi paljbu na njega,a ovog posto je Srbin brane ga ,e moja Zvezdo.Ovog malog guraju mediji i menadzer ,Jovelja za njega u njegovim godinama bio Darko Pancev
P

Pera genije

pre 5 meseci

Odmah ga prodati!!! Novinari mu napunili glavu milionima i hvalospevima, a on odigrao pet utakmica, i u prvenstvu ga nešto i usere. U Evropi mu "pružaju dobar otpor".
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

Zasto pisete o Cityu hahahahahaha ? Mali ne zna i ne ume da izadje iz Ofsajd akao Inzaghi, ali je Biser i za Cherifa,Olayinku i Krasoa Mitrovic Aleksandar !
t

tvrdo

pre 5 meseci

Inzagi je 70%golova dao na ivici ofsajda,a trpao je domacinski.
A

Aldr

pre 5 meseci

Čisto neiskustvo u obe situacije. Levandovskog sam video dvadeset puta da daje golove iz takvih situacija, čim saigrač ima otvoren šut, on se odmah prvo izvlači iz ofsajda. Dobro, to se stiče iskustvom, ali ja malom zameram što je nekoliko puta bio sam na strani sa čuvarom i nije driblao 1 na 1. Sa tim stavom se ne može postići ništa. Dokaži da si talenat i predriblaj beka kad imaš 1 na 1.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Jedino se Šerif izvukao kod šuta Kange dok naše zvezde Mjjatović, Lučić i Katai češu onu stvar dok se izvlače nogu pred nogu.
J

Jack Sparrow

pre 5 meseci

Za njega se jedino ne brinem najsvetlija tacka Zvezde problem je sto ce ga pijavice prodati umesto da postane vodja tima par na dve tri sezone. Golovi ce tu doci svakako.
0

011

pre 5 meseci

Nije dečko kriv još je zelen, nije on kriv što su ostali nivo trkreatovaca pa on mora da igra