Foto: Starsport
Foto: Starsport

Prva pobeda Lešnjakovog Čukaričkog, Docić pogodio posle devet meseci

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.05.22. | 18:41

Brđani bolji od Novosađana (3:0) u susretu kombinovanih sastava

Duel bez rezultatskog značaja bio je povod stratezima Vojvodine i Čukaričkog da promešaju karte, a u susretu kombinovanih sastava bolje izdanje prikazao je Čukarički koji je zabeležio prvi trijumf (3:0) u plej-ofu.

Slavlje gostiju najavio je Roganović, međutim strelac vodećeg gola zbog povrede je ubrzo prinudno zamenjen, a upravo Marko Docić koji je zamenio mlađeg saigrača posle gola Savića, preciznim udarcem sa penala postavio je konačni rezultat i tako prekino devet meseci posta pre svega prouzrokovanih višemesečnom povredom.

Izabrane vesti

Milan Lešnjak, se po preuzimanju kormila susreo sa najtežim izazovima u vidu utakmica sa Crvenom zvezdom i Partizanom, iz kojih je njegov tim izašao praznih šaka, a na koje su se nadovezali remiji sa Radničkim iz Niša i Voždovcem. Igre Brđana nisu donele željenu rezultatsku satisfakciju sve do gostovanja u Novom Sadu, a susret sa Vojvodinom ispiostavio se kao idealna prilika da Čukarički najzad prekine niz i stigne do celog plena.

Vodeći pogodak za goste postigao je Roganović posle lepe akcije i sjajne asistencije Aganspahića u 12. minutu. Pogodak za minimalnu prednost bio je povod Beograđanima da opreznije pristupe igri do kraja poluvremena, a nakon što domačin nije iskoristio inicijativu usledila je kazna koju je Savić režirao na centaršut Tanasijevića i tako udvostručio prednost u 80. minutu.

Osam minuta kasnije Spasojević je primio loptu u šesnaestercu rivala, driblingom je prevario Busnića, koji ga je oborio, Srećković je pokazao na belu tačku, a posle intervencije iz VAR sobe ta odluka je i potvrđena. Kapiten Čukaričkog Marko Docić je preuzeo odgovornost i rutinski je savladao Rockova za onačih 0:3.

SUPER LIGA, PLEJ-OF, 36. KOLO

Petak:

Radnički Niš - TSC 2:0 (1:0)

/Kasalica 18, Jovanović 89)

Nedelja:

Vojvodina - Čukarički 0:3 (0:1)

/Roganović 12, Savić 80, Docić 88p/

Napredak - Crvena zvezda u toku

Ponedeljak:

16.30 (18,0) Voždovac (7,75) Partizan (1,15)



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara