Saldanja i Dragović (©Starsport)
Saldanja i Dragović (©Starsport)

Prve prognoze pozitivne: Povreda Dragovića nije ozbiljna, radi se na ubrzanom povratku

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.03.24. | 16:43

Vladan Milojević očekuje da će kapiten Crvene zvezde uskoro ponovo biti na terenu

Lekarski tim Crvene zvezde trkao se sa vremenom i uspeo da osposobi Aleksandra Dragovića za večiti derbi. Ali, samo na pola sata. Toliko je izdržao. Našao se u startnoj postavi i sredinom prvog poluvremena posle duela sa Mateusom Saldanjom, pao je brazilski napadač na iskusnog štopera, koji je tom prilikom povredio rame.

Aleksandar Dragović je ostao da leži na zemlji, imao je bolnu grimasu na licu i tek posle intervencije medicinskog tima se pridigao. Ipak, nije mogao da nastavi, zamenio ga je Naser Điga i do kraja susreta činio štoperski tandem sa Urošem Spajićem. Pribojavali su se u Ljutice Bogdana, ali prve prognoze su pozitivne. Povreda kapitena nije ozbiljnije prirode.

Izabrane vesti

Rade u Crvenoj zvezdi na ubrzanom povratku Aleksandra Dragovića, otkrio je Vladan Milojević pred gostovanje niškom Radničkom.

“Prve prognoze su pozitivne. Mislim da neće biti dugačka pauza i očekujem ga brzo na terenu. Naš medicinski tim radi ubrzano na saniranju povrede, a posle toga sledi i reprezentativna pauza. Nedostaje nam i Lučić... Videli ste da smo u poslednjih par utakmica imali teže povrede, što nikako nije dobro”, rekao je Vladan Milojević.

U konkurenciji za meč biće i Gelor Kanga. Gabonski vezista je protiv partizana zaradio žuti karton, međutim, to mu je bio tek treći, ne povlači suspenziju.

“Prema zvaničnim podacima FSS-a, Kanga ima tri žuta kartona, tako da će biti u konkurenciji protiv Radničkog”.

Nije strateg srpskog šampiona želeo da se bavi dešavanjima u protivničkom taboru. Nikola Trajković je napustio Čair, a prema saznanjima Mozzart Sporta posle meča sa Crvenom zvezdom na klupu će sesti Dejan Joksimović.

“Fokusiran sam samo na Zvezdu i na moju ekipu. Nemamo vremena da pratimo šta se dešava u Radničkom kada je reč o treneru. Osluškujemo, ali usmeren sam na Zvezdu”.

Za kraj je govorio i o mladim igračima...

“Svakom mladom igraču treba podrška. Svi je imaju od mene, ali biram tim za svaku utakmicu pojedinačno. Na njima je da rade i treniraju, te da budu spremni kako bi izašli na teren i opravdali očekivanja. Imamo mnogo mladih igrača na koje Zvezda računa. Svi vredno rade i čekaju šansu”, podvukao je Vladan Milojević.



tagovi

FK Crvena zvezdaVladan MilojevićAleksandar DragovićVladimir LučićGelor Kanga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara