Prve reči Kalife Kulibalija: Gledao sam meč protiv Makabija, Bukari me ubedio

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.08.22. | 16:22

Novi napadač će nositi dres sa brojem 70

Crvena zvezda je ekspresno pronašla zamenu za Milana Pavkova. Napadač iz Malija je tokom vikenda doputovao u Beograd, obavio lekarske preglede, a već ovog popodneva je pre treninga sa ostatkom ekipe predstavljen u Ljutice Bogdana.

Zvezdaška javnost nema velika očekivanja od doskorašnjeg člana Nanta, jer je došao u vrlo delikatnom trenutku, posle ispadanja od Makabija.

Izabrane vesti

“Želeli smo da na mesto Milana Pavkova dovedemo igrača sličnih karakteristika, radi se o Kalifi Kulibaliju. Igrao je za Šarlroa, Gent i poslednjih pet sezona za Nant. Radi se o igraču odličnih atletskih sposobnosti, koji igra obema nogama i glavom. Posebno u protivničkom šesnestercu”, rekao je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

Reprezentativac Malija u Zvezdi će se boriti za mesto sa Aleksandrom Pešićem. Nosiće dres sa brojem 70. Na zvaničnom predstavljaju je istakao da ga je Osman Bukari ubedio da dođe u Beograd.

“Drago mi je da sam ovde sa vama, Crvena zvezda i Beograd... Drago mi je da igram za istorijski klub kao što je vaš. Nadam se da ću da doprinesem timu. Cilj nam je da osvojimo nacionalni šampionat i budemo dobri u Ligi Evrope”.

Da je Crvena zvezda ušla u Ligu šampiona verovatno bi se odlučila za skuplju varijantu. Kulibali je stigao posle pet godina na Božuaru i isteka ugovorne obaveze sa Nantom.

“Veoma mi je interesantna Crvena zvezda, gledao sam vašu poslednju evropsku utakmicu. Pre toga sam pratio vaš klub na instagramu i Bukari me je ubedio da dođem u Crvenu zvezdu. Upoznatam sam da ljudi vole Zvezdu. Nadam se da ću da doprinesem”.


tagovi

Kalifa KulibaliMitar Mrkela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara