Komentari na vest

Prve slike novog Interovog stadiona za početak javne rasprave: Kapacitet 70.000 mesta

P

Piolista

pre 4 meseca

San Siro je svetinja, nikako ga ne rusiti.
o

ojojjoj

pre 4 meseca

Generički moderni lavor bez duše. San Siro/Đuzepe Meaca je znamenitost grada koju bi posetili i ljudi koji ne prate fudbal.
R

Roberto Baggio99

pre 4 meseca

Ovo je top,znate li koliko placaju Milan i Inter za koristenje trenutnog stadiona?I da se obnovi gradski stadion opet bi placali za koristenje jer pripada gradu i oni imaju dobru zaradu.Za oba kluba bi bilo najbolje da sto pre pocnu da grade svoj stadion.To je velika stabilnost i zarada to vazi i za Rim,Firencu itd .⚫🐍🔵
v

van

pre 4 meseca

Nikad vise projekata a niko ne gradi nist, Roma, Inter,Milan, Bolonja, Firenca, Kaljari, cak i Empoli ima neki projekat. To stoji sve godinama, a nista se ne gradi. Ni cigla. Juve napravio novi, Udineze skoro novi 3 tribine , Atalanta zavrsava renoviranje, sve ostalo samo mrtvo slovo na papiru, bar za sada. A, tek Kinezi, Portugalci, Nemci za Marakanu, Svajcarci za JNA. Smesno I ovaj Nacionalni se pominje 5,6 godina, jos nista. Ne kazem da nece biti, mozda ali samo zato sto drzava moze da napravi, ostalo samo price. A, ako bude on gotov, verovatno ko Arena tamo i jedni i drugi i reprezenracija. Partuzan Zemunelo, Zvezda nesto slicno sve u tim centrima i uprava i hoteli i sve. Nacionalni samo utakmice. Ovo izgleda sada smesno ali nije da nije realno. Koliko god svi bili vezani, mozda i bolje one ruine vise nisu za danasnje vreme, realno.
I

Inter

pre 4 meseca

U Italiji je nesto trulo. Toliko problematike oko dobijanja dozvola za nove stadione. Jesu neki stadioni kultni, ali klubovi em nisu vlasnici, em gube znacajan izvor prihoda kada bi napravili moderan sopstveni stadion. Generalno u Italiji je ocigledno rasulo, liga jedva prezivljava (klubovi funkcionisu po principu prodaj da bi kupio), toliko skandala trese italijanski fudbal, ova problematika oko stadiona, nije ni cudo sto ih izbegavaju neki znacajniji investitori i odlaze u neke primamljivije lige.

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

Pa Inter svaku utakmicu ima 70K gledalaca. A za derbije i Evropu mu treba jos 10K-15K. Ne znam sta su se stisli za 10 hiljada mesta. Inace, zajednicki stadion je glupost i proslost a i nije mi se svidela kockasta Katedrala. Okrugli stadion je lepsi. U svakom slucaju, cim je kupljeno zemljiste, to je sigurno, sad samo kad i da li je ovo konacan izgled stadiona.
К

Кљаки

pre 4 meseca

Ако не буде коштао 1 000 000 000€ не признајем квалитет.
I

Inzaghi

pre 4 meseca

10+ godina gledam razne projekte, slike i makete stadiona Milana, Intera, Rome, Lacija, Fjorentine i ništa. Milan i Inter treba da renoviraju San Siro i da obezvede da bude dostupan navijačima svaki dan, sve ostalo je prazna priča.
?

??

pre 4 meseca

Ne mogu ti stari stadioni da se renoviraju. Mogu al to je skupo i nikad nece biti poput ovih modernih. To su stadioni stari po 100 godina, a opet nije to bioskop pa da se tu sedi vec sto godina. Tu se skace, pije, lomi, sve i svasta. Mozda poslednjih godina ne koliko pre. Sve u svemu ni jedan stari stadion nije za renoviranje
D

Dragan VG

pre 4 meseca

@?? Pa Meaca nije samo stadion, bukvalno je italijansko sportsko kulturno dobro, bastina. Svako normalan i pri zdravom razumu, ko je fudbalski fan bi pre odabrao njega, nego neki stadion koji je vise trzni centar i lici na engleske, nema ni malo autenticnosti koja prilici italijanskim uslovima. Nekada je svaka drzava imala autenticne stadione, tipicne za to podneblje, danas se prave svi isti, genericki..
I

Inzaghi

pre 4 meseca

?? Sine čemu upitnici, ne zovu džabe Meacu fudbalska katedrala.