Komentari na vest

Prve Stojkovićeve žrtve: Kolarov, Milivojević, Ljajić, Maksimović…

S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Naslov mi se ne svidja ni malo. Odvratan. Cuj "Prve Stojkoviceve zrtve". Tu niko nije zlostavljan ili sve sto ide po to "zrtve". Ako vec hocete takve termine , mi kao narod smo "zrtve" ovoga sto godinama radite sa reprezentacijom i psihicki nas zlostavljate nerazumnim potezima , gomilom lazi i katastrofalnom igrom i propustanjima najvecih takmicenja. A ovi splavari i ego manijaci nikako ne mogu biti zrtve. Samo zlostavljaci.
C

Coban

pre oko 3 godine

mitrovic vec godinama stoji na mesto. Po meni on i jeste dobar igrac ali sa drugu ligu. Ne znam sto barem malo nije uspeo da unapreduje. Mozda mu i zena kriva, ko zna
G

GrobarKosmet

pre oko 3 godine

Steta za Djurdjevica, decko je masina! Meni je i pre dolaska u Partizan bio ozbiljna glava i prava je steta za onu povredu u Palermu :/ Srecno Piksiju! ...da nam jednom svane! SRBIJA <3
a

argh

pre oko 3 godine

Ljudi, kakav Uroš Đurđević?! Dečko stvarno daje golove, ali to je druga liga. Grobarima je malo jedan igrač iz druge lige (Mitrović), pa bi sad sve svoje igrače iz drugih liga da uvale reprezentaciji. I umesto koga da ga pozove?! Da nije bolji od Jovića?!
t

trenutno

pre oko 3 godine

Prvi put da vidim da je pozvano sve sto valja i sve sto igra u nekoj formi, ali dzaba, ne moze se raznim strucnjacima udovoljiti, a ne, pa vidi da taman imamo 22 Mesija i Ronalda u timu, ni tad ne bi valjalo... Hahahaha... Puna podrška za selektora!!!
G

Gost75

pre oko 3 godine

Uroš Djurdjevic u top formi... Randjelovic redovno igra u Olimpijakosu i dobar je za razliku od Radonjica... Maras standardan u Almeriji... Pada u vodu to tvoje samo najbolje pozvao.... Radonjica zovu iako loše igra nije u formi jer je Zvezdas a ne zovu Randjelovica koji je u mnogo boljoj formi
a

as

pre oko 3 godine

Sreća pa je Marko Petković u boljoj formi od Nikole Maksimovića. Prvi igra brđasku ligu Srbije, a drugi je "samo" član rotacije Napolija.
t

trenutno

pre oko 3 godine

Kakva Zvezda kakav Partizan da li ste vi normalni? Maksimović? KIksara teska, u reprezentaciji igrao tragikomicno kad god je igrao. Pa kad pogledas spisak vidis da tu ima podjednako bisvsih Zvedinih i Partizanovih igraca, ne znam o cemu pricate, kakva Zvezda Kakav Partizan, koji Djurdjevic koji Randjelovic? Da li ste vi normalni? Pored zivog Mitra, Jovica, Despotovica i Vlahovica vama bi igrali i Djurdjevic i Randjelovic? Sa 6 spiceva da se krene. Koliko me poznajete ovu igru to je smesno. I 4 su mnogo spica a ne 6!!!
C

Cccc

pre oko 3 godine

Da je Piksi kojim slučajem pozvao i 100 igrača, znaci ove pozvane i one nepozvane, bila bi diskusija zasto ovaj a ne onaj. Piksi radi kako znaš i misliš da je najbolje i ne slušaj nikoga, onaj ko ne iskoristi šansu sad sam je kriv.
T

Tuneki

pre oko 3 godine

Golman Bazela tamo rezerva, gde su Sava Cestic, Lazar Samardzic, pa i Stergiou, i jos mnogi nasi mladi igraci koji mogu da igraju za druge zemlje a i za nas, imamo nov primer Kalajdzica koji je zele da igra za nas, ali... Sad razbija u Bundesligi
E

Eh

pre oko 3 godine

On idalje može za nas,odigrao samo prijateljsku za Austriju
9

951357

pre oko 3 godine

Emila Rockova i Borisa Radunovića ili Nikolić iz Bazela, realno, nije ni važno ko je, treći je golman, a ne može petoricu da vidi. Maraš, Đurđević, Milunović i Rodić jednostavno nisu taj nivo. Mogu da budu rezerva i da upadnu kada nam fale igrači, ali iako su dobri, nisu dovoljno dobri za prvi tim reprezentacije. Mjat Gaćinović – umesto koga definitivno nije pozvan Marko Petković jer igraju skroz drugu poziciju na terenu i Matija Nastasić, Radoja, Katai su ljudi koji su u širem krugu reprezentativaca, tako da njih očekujem u budućnosti. Milivojevića verovatno nije zvao jer se stvorilo mnogo zle krvi u savezu oko njega, pa da ne rizikuje, Maksimović je u sličnoj situaciji kao i Nastasić, Mijat i Katai, ali svakako mi ne bi bio izbor sve dok nema druge alternative jer je kikseta. Ali mi je posebno drago što neću gledati Kolarova i Ljajića, jer ovaj prvi samo statira i razjedinjuje ekipu a ovaj drugi je igrao toliko godina a da nikad ništa uradio nije i ni on sam ne zna kako je toliko igrao za reprezentaciju a ima tako skromne kvalitete i manjak ambicije i hrabrosti.
X

Xhee

pre oko 3 godine

Piksi-sluga režima!
R

Realno123

pre oko 3 godine

Raduje me precrtavanje nekih igraca i dodavanje novih. Svakako u odbrani je dobar izbor, osim Veljkovica, moje misljenje je da je bolje mozda pozvati Filipovica ili Kecica iz Kelna. Sto se sredine tice sve je super, raduje me povratak Zivkovica, te novajlije Ilic i Racic, te mislim da bi bilo dobro da je pozvao i Randjelovica iz Olimpijakosa. Napad uredu Jovic i Vlahovic. Mitrovic je u losoj formi te umjesto njega i Despotovica, prije bih izabrao Pesica i Djurdjevica pa cak i Joveljica.
G

Gost 323

pre oko 3 godine

Dopada mi se spisak, odbrana nam ne deluje preterano jako nažalost, ali videćemo kako će to da ispadne. Jedino iznenađenje što nema Milivojevića, sigurno zaslužuje poziv pre Krstičića, možda je u lošoj formi, ko zna. Zamolio bih samo administratore da reše problem komentarisanja na računaru, preko telefona imam ovu opciju "pošalji komentar", dok na računaru ne mogu da ostavim komentar.
R

RedStar91@Gost 323

pre oko 3 godine

Idi na zoom 80, gore desno,one tri tackice pritisni prvo...
@

@Redstar

pre oko 3 godine

Tek sad provaljujem da mi je zoom bio 125, pa nisam video. Hvala. :)
C

Cekaj Bato

pre oko 3 godine

Kad nam zaigra i Gobelja za Reprezetaciju ima svi da se tresu.
G

Gostivar

pre oko 3 godine

Napisao sam na drugoj objavi vec. 17-19 igraca se znaju svakako, ovo ostalo je vec Despotovic ili Djurdjevic, Krsticic ili Radoja, Brasanac pa Petkovic ili Gacinovic, Miletic... kao da je bitno ko ce biti 20,21,22 i 23 igraci u rotaciji, svakako tesko da ce iko od njih videti i minut na terenu. Totalno nepotrebna diskusija, sta nam znaci ko je 4. spic ako su Mitrovic, Jovic i Vlahovic sigurni? S. Mitrovic ili Spajic sigurno ne odskacu u ondosu na Maksimovica ili Nastasica ali su manje kiksali na reprezetativnim utakmicama i to mora da se prihvati. Katai i Gacinovic nisu spremni, jedino oko Milivojevica moze da se postavi neko pitanje.... Ljajic ima skoro 50 utakmica u reprezentaciji od toga 5 dobre, 5 onako solidne i 40 gde nije pokazao nista. Koliko sansi jos da mu se pruzi? Meni je spisak okej.
G

Gostwreee

pre oko 3 godine

Djurdjevic ce da igra za Crnu Goru makar je takva prica,realno i ne bi imao mesta u Srbiji...ono gde je tanka ekipa je bekovske pozicije i stoperi,Sms mora da bude igrac tempa da razigrava probija sutevima I da u skoku uspostavi ravnotezu na sredini ,tadic second striker,desno lazovic levo kostic i gudelj da kvari igru protivnika uz maksu spica onda moze da igra I moja baba kad te ovi hrane loptama sto se vidi na primeru ajntrahta i verone kad igraju lazovic i kostic golove daju i napadaci bez samopouzdanja...
G

Gostivar

pre oko 3 godine

Pa to je to Tadic, Kostic, Lazovic uz razigranog Djuricica, SMSa... pa i Radonjic mozda nije neki ali ja apsultno najbrzi tu... tako da su Jovic, Mitrovic i Vlahovic apsolutno dovoljni kao klasicni napadaci. Za neku dalju buducnost tu su i Joveljic, Randjelovic, Ilic stvarno ne vidim sto bi tacno Djurdjevic doneo sto nemamo u timu. Apsolutno najvise brine odbrana a i Piksijeve ekipe su davale ali i primale uvek mnogo golova. Najveci problem je 3 teske utakmica za nedelju dana, bukvalno bez treninga i od toga zadnja je gostovanje Azerbejdzanu gde ce svi biti umorni...
s

samo tako.

pre oko 3 godine

Engleski klubovi ne zele da puste svoje igrace da se odazovu reprezentaciji , da ih je sad stavio na spisak a engleska ipak zabranila igracima da napuste svoje klubove, dosli bi u situaciju gde mi naknadno ne mozemo nikoga da pozovemo zbog predatog spiska igraca(logican potez novog trenera) - prvo skoci pa reci hop. toliko o vama novinarima.
!

!!!

pre oko 3 godine

mora probati vratiti matica pod hitno, doneo bi sigurnost, mozda ga cak probati i na stopera ukoliko igramo sa 3 pozadi...
M

MArko Petkovic ej

pre oko 3 godine

???????????????
G

Galipoli

pre oko 3 godine

Nije pozvao bas one koje nije ni trebao,mozda je mali Djurdjevic mogao da se umuva tu i Milivojevic a ispadne pavlovic koji nicemu ne sluzi al ajde
d

dejan pizon

pre oko 3 godine

samo nemoj Maksimovica ko boga te molim.
h

handycam

pre oko 3 godine

Previse gruba rec je "zrtve", dobili smo novog selektora a vec negodujemo jer je izbacio nekog od igraca i jer nije pozvao nekog od igraca.. Hajde da sacekamo da vidimo kako cemo proci ova 3 meca pa cemo onda da pricamo da li je ispravno postupio ili ne..
D

Dex911

pre oko 3 godine

Samo je trebao da vrati Ivanovica koji jos uvek igra dobro a nepravedno je najuren iz reprezentacijr
G

Gost555

pre oko 3 godine

A gde doticni igra dobro? samo pitam.
p

perica bg

pre oko 3 godine

bravooo
T

Takoo jeee

pre oko 3 godine

Petkovic, Lukic, Despotovic katastrofa, cemu oni i kome sluze...Jos da pozove Gobeljica i Lazara Markovic i svaka cast...A savez da se stidi sto je izgubila Ivanica i dozvolila da zlatni orlic zaigta za Crnu Goru..
G

Galipoli

pre oko 3 godine

Despotovic katastrofa?PoznavaOCE fudbala decko kida zadnje godine i zasluzuje poziv
A

Angelinho11

pre oko 3 godine

Za Despotovica kaze to, ko sve prati fudbal. Pa Despotovic razbija u Rubinu, treci strelac ruskog sampionata i vi bi sad Djurdjevica iz druge lige pre njega, alo jel ste realni???
B

Bokelj

pre oko 3 godine

Cuj njega izgubio pa CG je valjda Sprska zemlja pusti te komunisticke price .
X

XYZ

pre oko 3 godine

Ovaj pixi ima da bude samo vođa puta nećemo mi niđe.
а

абрахам

pre oko 3 godine

Наведени играчи и не треба да буду позвани. Толико пута су ту били а нису направили ништа, чак су више деструкцију вршили. Да су карактери и сами би се захвалили. Пустите млађе па нека бар трче ако већ нису неки квалитет.