Komentari na vest

Prvi Asanov intervju po odlasku iz Partizana: Da, bilo je problema! Da, želim u „lige petice“

G

Gost187

pre gotovo 3 godine

Daj na mocarte, jos malo zle krvi. Nema je rovoljno
S

Sticky fingers

pre gotovo 3 godine

Pa od onog genija 951357 zive ocigledno
d

darkok

pre gotovo 3 godine

E moj sine neko ti napunio glavu(Piksi i njegov Japanac pomoćnik) a po nalogu Terze,napujdali te a ti se primio samo da znaš u svim klubovima u Evropi kasne plate i smanjene su usled kovid pandemije i UEFA to toleriše jer je takva situacija,ti ćeš da popiješ suspenziju i zabranu igranja ukoliko ne pronadješ klub koji će platiti 5.000.000e za tvoji potpis a posle tvog postupka koji je odjeknuo i u Evropi i u Aziji teško da će neko hteti da te potpiše,sam si sebi iskopo rupu u kojoj ćeš da završiš mislim da je ovo tvoj kraj karijere, jel ti misliš da si jedini igrač u Srbiji kome se duguje pa i u svemoćnoj zvezdi kasne plate.Pitaj Adrijana Mutua kako je morao da isplati 10.000.000e na isti način,na moju žalost jer ne volim upravu Partizana ali oni ovo dobijaju na sudu.Nije istina da te nisu poštovali igrači jesu navijači jesu ko te onda nije poštovao uprava pa oni nikoga ne poštuju jer da poštuju odavno nebi bili u upravi
S

Slanina

pre gotovo 3 godine

Zato sto nece biti placen Partizanu, moze sebi da izboksuje bolju platu i bonuse. Nije on kriv sto mu ovi nisu izmirivali obaveze redovno, on je samo to maksimalno iskoristio. A zivotom potpisujem da bi svi oni koji ga pljuju uradili isto na svom primeru. Druga firma ti nudi vise, a ti bi kao odbio? Ma daj.
P

Porucnik M.S.

pre gotovo 3 godine

Nije fudbal i sport samo taj prokleti dinar.Da je tako svi bi dosad pobegli iz Partizana. Asano je ostavio saigrace sa kojima je proziveo jedan deo zivota, bio deo tima kakav takav bio dvadesetak dana pre najbitnije utakmice za klub. Kao fudbaler bio je OK. Kao covek velika nula a takav moze da bude dobar samo ostrascenim navijacima kluba sa Rajka.
G

Gosttttt

pre gotovo 3 godine

zanima me samo da li bi ti ostao kod svog gazde da radis da ti je plata smanjena za 65% bez najave bez obrazlozenja dok su neki primali pun iznos?
n

nebo

pre gotovo 3 godine

Al se ti izlupeta za sve pare, druze!!! Ovaj tvoj komentar je samo odraz nezrelosti coveka,odnosno odredjenog drustva. U svakom normalnom drustvu postoji sistem koji kaze, parafraziram!!! Svako nepostovanje ugovornih obaveza sa bilo koje strane , dovodi do prekida istog na stetu onog ko nije postovao ugovor,Tacka, kraj price!!!!!
G

GostЈа

pre gotovo 3 godine

Јадан ли си,кад и овде спомињеш Звезду, комплексу неизлечиви
D

Deyan X

pre gotovo 3 godine

Ako je toliko siguran u sebe, svoj ugovor, advokate i menadzere, zbog koje zabrinutosti je otišao? Ako ce da naplati plate, onda sta je problem bio da je jos mesec dana bio u Srbiji? Ako ga je neko ucenjivao ili bilo kakvu zabrinutost mu izazivao, onda nek objasni ko ga je ucenjivao ili sta mu vec radio...
B

Branzinjo

pre gotovo 3 godine

Pa Terzic i Vucic su ga ucenjivali i ubacili u dzep zaostale plate da napusti partizan pre finala kupa, jer svi znamo da bi on zvezdi dao bar 5 gola u finalu, ako ne i vise.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

A ti bi ostao u klubu koji te ne postuje i pravi te budalom? Daj, covjece, to sto je nas narod navikao da mu neko stalno zavrce usi, ne znaci da je to normalno. Covjek je mililion posto u pravu sto nas je ostavio i otisao.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Ovaj ne bi imao mesta u nasoj petica ligi,to mu dodje neka "zona".
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

Nece japanac da prica,to ga ne zanima. Ima advokat koji ce za njega da odere Partizan. Pametni su to ljudi
S

StoPre

pre gotovo 3 godine

Čovek hoće što pre da zaboravi da je ikada bio u cirkuskom klubu i očigledno još uvek ima traume. Ko i ne bi imao traume od likova kao što su profa, vučela,vazura i panta zex:)))))
P

Pentrax prvi

pre gotovo 3 godine

TAKO JE ASANO DELIJO,PODRSKA SA SEVERA!
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

jedva se i Radonjić održava u L5, teško će Jaguar tamo
R

Relja Basara1

pre gotovo 3 godine

Moj je Jović bolji od Asana, lepši je i ima bolju friziru
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Hahahahhaa ovaj Asano u Partizan dosao da bi otisao u neki tim iz lige petice a grobarcici se nalozili da je dosao iz "ljubavi" hahahahaha
O

Orao

pre gotovo 3 godine

To je pravi grobar to!
b

bolna istina samo

pre gotovo 3 godine

sahranice Partizan kao pravi grobar...
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

Ja ga razumem skroz , svašta se radi u našem fudbalu . Raznorazne ucene , dugovanja igračima ... on ne došao iz inostranstva već zaradio negde nešto i ne možeš njega da zaje.... Dosta više ove bagre , mars iz kluba VV . On je svaku utakmicu odradio pošteno
z

zivac

pre gotovo 3 godine

Zna li se da li je poveo kuvara sa sobom?