Prvi trofej Vlade Ivića u Izraelu

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.09.18. | 17:35

Rajković se nada het-triku

Samo četiri meseca pošto je potpisao ugovor, osvojio je Vladimir Ivić prvi pehar u Izraelu. Srpski stručnjak doveo je najtrofejniji klub u pomenutoj zemlji do zvanja najboljeg u Toto kupu, takmičenju namenjenom isključuvo premijerligšakim klubovima.

U finalnoj utkamici, u Petah Tikvi, tim srpskog stratega savladao je imenjaka iz Haife (bez Sejudbe Sume u protokolu) 2:1 i prigrabio prvi trofej u sezoni.
Lep trenutak za sve u klubu. Zaslužili smo pehar, jer smo igrali bolje, posebno u drugom poluvremenu, kad se protivnik opredelio za kontre. Imali smo posed lopte, organizaciju, napade, šanse i uspeli da postignemo dva gola. Nemamo mnogo vremena da slavimo, već u ponedeljak čeka nas prvenstveni duel sa Hapoelom iz Tel Aviva“, smireno će Ivić, kome je ovo drugi trofej u trenerskoj karijeri, pošto je sa PAOK-om osvojio Kup Grčke 2017.

Izabrane vesti

Osim Ivića, razlog za zadovoljstvo imaju i njegovi najbliži saradnici, prvi pomoćnik Miloš Veselinović i kondicioni trener Darko Obradović (na fotografiji u sivim majicama), kao i prvi golman ekipe, srpski reprezentativac Predrag Rajković, uveren da je ovo tek početak trofejnog puta.
Imam sjajnu saradnju sa stručnim štabom, pogotovo ljudima iz Srbije, oni su i želeli da ostanem, da ovog leta ne menjam sredinu. Ukoliko ovako nastavimo, siguran sam da nas čeka sjajna sezona. Verujem da je ovo samo prvi od tri pehara koje možemo da osovjimo u aktuelnom takmičarskom ciklusu. Samo da nastavimo ovako da igramo i imamo šanse da trijumfujemo i u prvenstvu i u Kupu Izraela“, predočio je Rajković, koji je započeo četvrtu sezonu u dresu Makabija.


tagovi

Makabi Tel AvivVladimir IvićPredrag Rajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara