Komentari na vest

Prvo pojačanje u eri Tijaga Mote: Najbolji goman Serije A u Juventusu

D

Dario JUVE

pre 22 dana

FORZA JUVENTUS!Pozdrav svim Juventinima ex Juge iz Hrvatske.Da budemo opet onaj pravi Juventus.
S

Somborac

pre 22 dana

FORZA JUVE i pozdrav tebi brate iz Vojvodine.
S

Skupljac perja

pre 20 dana

Pozdrav do oboje , Ova sezona je NASA. Bicemo mozda prvi, u top dvije sigurno. Finno alla fine. Pozdrav od Dracevo.
O

Onako usput da kažem

pre 22 dana

Dobro bi nam došao i napadač koji nema 100 dana period bez datog gola, zar ne? Izgubiti Rabioa i Bremera je propast isto kao i zadržati niš'korist.
@

@@@@

pre 22 dana

Šta kažu interovci jel Mota izdajnik?

Oldboy

pre 22 dana

nije
N

NAJVAŽNIJE

pre 23 dana

Dovesti igrača svetske klase na sredini terena. Bilo bi lepo da dođe i Samardžić i da i on to jednog dana postane.
I

Internazionale

pre 23 dana

Odlican golman, primio 50 gola. hahahaha
F

Fact

pre 23 dana

Perin je dosta dobar golman, treba mu samo više šansi davati. Šćešni ima svoje trenutke kad je najbolji na svetu, a ima trenutke kada ne bi bio rezervni golman u beton ligi. Treba njega da se reše a ova dvojica neka se rotiraju.
m

mKv

pre 23 dana

u timu vlasnika Silvija Berluskonija...? kako pokojnik moze da bude vlasnik?
Б

Блок

pre 23 dana

Перин је добар голман.
D

Dabovski

pre 23 dana

Dobar golaman,fenomenalni refleksi,brzo spuštanje na niske lopte,dobro postavljanje i dobra igra nogom ali mislim da je malo više linijaš. Juve ako misli da napravi ekipu dobru on mora da dovede Calafioria,Kephren Thurama iz Nice,Youssof Fofanu iz Monaka(vezni),Koopmeiners je skup tako da ne verujem da će ga uzeti,Andrea Colpani iz Monce je zanimljiv,Bilo bi dobro uzeti Bellanovu iz Torina(desni spoljni i desni bek),Mateo Retegui iz Genove(špic) i još jednog štopera,extra bi im legao Scalvini iz Atalante mlad i skup ali budućnost uz Calafioria(kao nekada Kjelini i Bonući),levi bek Hermoso iz Atletika(slobodan igrač) ili mali Dorgu iz Lećea! Finansirati od prodaje,Bremera(Junajted nudi 70m) za Hujisena i Soule Newcastl nudi po 30 m, Mekeni vredi 20m,Moise Kean vredi15-20m,uvaliti onog Artura Mela za 15m,Mireti 15m. Ozbiljna lova od ovi igrača može da se skupi i da se finansiraju gore navedeni igrači koji bi ne ove ali sledeće godine sigurno bili prvi u Italiji i daleko dogurali u LŠ.Pritom niti jedna igrač od gore navedenih nema preko 25 godina,svi su između 20-25!!!
R

Raffa

pre 23 dana

Sve je to lepo,ali ne treba mnogo menjati igrace zbog uigravanja.Mekejni je odigrao sasvim solidnu sezonu,a sto se tice Artura taj je ukanalio Juve zesce.Preskup,a nicemu ne sluzi.
S

Smouth

pre 23 dana

Mozda tako moze na FM, pa onda dovodi koga hoces i prodaj kako hoces. Pola od navedenih ne bi doneli kvalitet, a Juventus se u ovakvoj sezoni mucio i vrlo lako mogao ostati bez LS. Uz mnogo vise meceva sledece godine njima ce biti znatno teze. A to da bi se sa ovim pojacanjima za 2 godine okitili titulom sigurno je teska izvala. Pojacavaju se i ostali, deluje cak i bolje. Evo Napoli potpisao Kontea, a on ne dolazi bez garancija da ce biti dobrih pojacanja. Mladji Tiram naginje ka bratu...sto se tice Di Gregorija on nije bolji golman od Scesnog.
J

Juventino10

pre 23 dana

Najzesce kad procitam da se Bremer proda hahha. Pa sinko, kako da budemo jaki ako prodamo bremera? Tkđ sule se apsolutno nikako ne smije prodat!!!
Y

YIKA

pre 23 dana

Mota ti li si?
g

gost54321

pre 23 dana

Konacno su shvatili dok je Scesnji na golu nema tu leba...