Komentari na vest

Psihički problemi Džesija Lingarda: Dođem na utakmicu i neću da igram, bio sam srećan što sam rezerva

P

Pogba

pre oko 3 godine

Dzjeson Derulo mu je smuvao devojku takodje je zbog toga psihički pao... Proverite na gugl ako mi ne verujete
I

ISTA PRIČA

pre oko 3 godine

Imati u kući bolesnika, ništa gore, a to sam sve preživeo, dok čitam u vezi njega, u svemu se pronalazim. Odeš na posao, kao da nisi, otac kući bolestan, ti si u glavi kući, na poslu fizički, dodješ kući, samo soba, telefon, tv... UŽAS, NE DAO BOG NIKOME.
6

67

pre oko 3 godine

Isto sve..
d

dzesi10

pre oko 3 godine

Znao sam da ga muci nesto,ko igra fudbal zna o cemu pricam.Onaj osecaj kad znas da si najbolji znas da vredis,svi oko tebe vise veruju u tebe nego ti sam,ima tu nesto.Manjak samopouzdanja,svi bi voleli da imaju to nesto kao ti,a ti ne prikazujes ni pola od onoga sto mozes.Samo ti sam znas o cemu se tu radi.Eto decko nam je ispricao delic svoje price gde se vidi da je obican momak i borac,bravo mladi decace.U najboljim si godinama,nlad si jos uvek saml gazi i pokazi da si onaj pravi.Srecno!!!!!!!!!!!!!!
N

NickNs91

pre oko 3 godine

U principu najvaznija stvar kod svakog problema je da li je resiv ili ne. Ako jeste,naci ces nacin da ga prevazidjes koliko god tezak bio. Ako nije,e onda ode sve dodjavola
d

dzesi10

pre oko 3 godine

Svaki problem je resiv samo zahteva strpljenje!Strpljen spasen!!!!
g

gostic

pre oko 3 godine

Svaki problem je resiv bratemoj! Zapamti to
G

Gost456

pre oko 3 godine

Ovo je dokaz da, bez obzira što su puni love, i sportisti su obični ljudi. Misliš, igra u Man utd, ima sve, lovu, kola, žene, slavu ali onda shvatiš da nikada ne znaš ko koju muku muči. Adrijano je čist primer. Ćale umro, on potonuo i nikad se nije vratio. Mada i dalje mislim da je Lingard teška prevara od igrača :)
a

aebre

pre oko 3 godine

druže voleo bih i ja da budem takva prevara pa da resim sve zivotne probleme.vama koji za profesionalne fudbalere koji su prosli sve moguces skaute,vrhunske trenere,reprezentacije govorite da su prevare treba zabraniti bilo kakav vid komentarisanja jer nemate pojma
J

Jedina prava

pre oko 3 godine

I istinska prevara je rahim sterling.