Marko Verati (Foto: Reuters)
Marko Verati (Foto: Reuters)

PSŽ bez Veratija na Bajern i Lil

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.04.21. | 19:57

Italijan će morati u izolaciju zbog pozitivnog testa na korona virus

Veliki problem za Maurisija Poketina pred najbitnije okršaje u sezoni: Pari Sen Žermen je na zvaničnom klupskom sajtu potvrdio da je Marko Verati pozitivan na korona virus. Zbog toga, Italijan će morati u izolaciju, što znači da će propustiti prvi meč četvrtfinala Lige šampiona u sredu protiv minhenskog Bajerna. 

No, kadrovski problemi ne muče argentinskog stručnjaka samo za meč sa šampionom Evrope. Poketino za sutrašnji meč sa Lilom ne može da računa na petoricu fudbalera. Danilo Pereira i Lajvin Kurzava se oporavljaju od povrede lista, Mauro Ikardi ima problema sa butinom, Huan Bernat nije u potpunosti spreman, dok je poslednji Verati, kojeg pored korona virusa muči i mišić butine.

Izabrane vesti

Parižanima bi učinak u narednih deset dana mogao da zavisi od uspeha čitave sezone. Ukoliko sutra trijumfuju nad Lilom, osamostaliće se na liderskoj poziciji, koju bi do kraja trebalo da sačuvaju bez problema, jer u preostalih sedam kola od timova iz gornjeg dela tabele igraju jedino sa Lansom i Mecom.

U Ligi šampiona ih žreb pak nije pogledao, dodelivši im šampiona Evrope. Ali ne zaboravimo, i Bavarci će igrati bez svog najboljeg igrača, pošto se Robert Levandovski povredio tokom reprezentativne pauze.


tagovi

Pari Sen ŽermenMarko Verati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara