Nejmar (©Reuters)
Nejmar (©Reuters)

PSŽ čeka pakao na Velodromu: Marselj naoštren, a Galtije bez Nejmara, Hakimija, Sančesa...

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.02.23. | 17:14

Neće lako biti Svecima da trijumfuju na jugu

Kriza drma Pari Sen Žermen, napeta je atmosfera na Parku prinčeva. Ništa Kristofu Galtijeu ne ide u prilog, posao mu visi o koncu. Još jedan neuspeh i mogao bi da bude otpušten. Peče se na tihoj vatri i čeka trenutak kada će se dogoditi neminovno. Pobedom protiv Lila je odložio smenu, ali sutra ga čeka pravi pakao.

Od Marselja je sve krenulo, sa Marseljom bi moglo i da se završi. Igor Tudor je eliminisao Svece iz Kupa Francuske, usledio je i poraz od Monaka, zatim i Bajerna u Ligi šampiona. Prekid crne serije nimalo nije relaksirao situaciju, strune su u Gradu svetlosti zategnute do granice pucanja, a Marselj na Velodromu ima priliku da pogura Pari Sen Žermen ka ambisu i učini šampionsku trku još uzbudljivijom.

Izabrane vesti

Pari Sen Žermen ima „samo“ pet bodova prednosti u odnosu na klub sa obale Azurnog mora, razlika se istopila, a i igrački kadar je sve tanji. Kristof Galtije ima u rukama skupocenu igračku, ne zna sa njom da rukuje i čini se da bi svakog časa mogao da je razbije. I kao da se sve urotilo protiv čoveka koji je Lilu doneo titulu, jer će na Velodromu biti bez tri izuzetno bitna igrača.

Za derbi ne konkurišu Nejmar, Ašraf Hakimi i Renato Sančes!

Kristof Galtije saopštio je spisak putnika za gostovanje Marselju (nedelja, 20.45), na se nalazi 20 imena i nema pomenutog trija. Portugalski vezista je zadobio rupturu tetive početkom februara u duelu sa Tuluzom i u Parizu se ne usuđuju da prognoziraju kada bi mogao nazad na teren. Izgleda da neće tako brzo.

Nadali su se na Parku prinčeva da će se Ašraf Hakimi vratiti u stroj do bitke na jugu zemlje, ponovo trenira, ali i dalje nije spreman. Moraće da odradi još nekoliko sesija pre no što opet zaigra. Na sve probleme nadovezala se i povreda Nejmara. Oštećeni su mu ligamenti, potvrdio je to i Pari Sen Žermen. Za Marselj je izgubljen, ostaje da se vidi da li i za Bajern...



tagovi

NejmarAšraf HakimiRenato SančesPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara