Eduardo Kamavinga (©Reuters)
Eduardo Kamavinga (©Reuters)

PSŽ i Bajern u ratu za Kamavingu, korona ubila cenu na skromnih 30.000.000, Ren pokušava sa "Toliso manevrom"

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.05.21. | 13:24

Prošlog leta Ren je tražio čak 80.000.000

Zbog njega su, kad je zimus dao otkaz menadžeru, ratovali najuticajniji agenti sveta, počevši od Mina Rajole preko Žorža Mendeša i Pinija Zahavija sve do Džonatana Barneta, koji je i dobio trku. A sada zbog Eduarda Kamavinge oružje ukrštaju i Pari Sen Žermen i Bajern. Kako piše ugledni Ekip, sportski direktor Svetaca iskoristio je utakmicu sa Renom da pojača pritisak na Ren kako bi 18-godišnjeg francuskog reprezentativca doveo na Park prinčeva.

Ren bi najradije da zadrži Kamavingu za koga je prošlog leta tražio čak 80.000.000 evra. I da nije bilo korone, a sve posle fantastične sezone mladog fudbalera, možda bi toliko i dobio. Međutim, kako niko nije želeo da rizikuje u doba finansijske krize, Eduardo je ostao u Bretanji. Međutim, sada odbija da potpiše novi ugovor sa Renom, a aktuelni mu ističe na leto 2022. što znači da bi klub mogao da ostane bez dinara obeštećenja.

Izabrane vesti

(7,75) Monpelje (5,00) PSŽ (1,38)

Sada bi Ren mogao da dobije oko 30.000.000 evra, plus neke bonuse. Ali trener Bruno Ženesio i dalje nije odustao od “Toliso manevra“. Naime, dok je bio trener lionskog Olimpika Napoli je zvao Korentana Tolisoa, on je hteo da ide, ali ga je Ženesio ubedio da mu je pametnije da još jednu sezonu provede u Francuskoj. Narednog leta je Toliso za 41.500.000 evra otišao u Bajern.

A Bajern želi i Kamavingu s tim da se Nemci nikad ne rasipaju milionima. Za Kamavingu ne bi dali više od 25.000.000 evra. Od ranije situaciju prati i Real, ali bez konkretnih poteza.

Menadžer Barnet je sada Renov protivnik. Želi da izboksuje što manje obeštećenje kako bi sebi uzeo što veći bonus za potpis. Prošla su vremena kada su se menadžeri naplaćivali “samo“ od procenata.


tagovi

Eduardo Kamavingaletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

PSŽ
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara