PSŽ kreće u renoviranje napadačkog trilinga - Hviča kao Embape?!

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.03.23. | 12:25

Navodno, Parižani planiraju da ponude Napoliju čak 180.000.000 evra...

Super triling Mesi - Nejmar - Embape nije ispunio očekivanja. I veliko je pitanje da li će više ikada zaigrati zajedno. Imajući u vidu Nejmarovu povredu, odnosno pregovore s argentinskom zvezdom koji idu prilično traljavao, čak se može reći da je raspad najskupljeg tridensa na planeti poprilično izvestan. Otuda u Parizu polako počinju da se okreću novom projektu.

Šta to u prevodu znači? Kilijanu Embapeu potrebno je dovesti nove partnere u ofanzivnoj liniji. A kako ni sudbina najboljeg igrača Parižana nije najjasnija, nije isključeno da će Luis Kampos i Naser Al Kelaifi morati u potpunosti da renoviraju 'zvezdani deo' tima.

Izabrane vesti

Kako piše italijanski list Korijere delo Sport, francuski šampion bacio je oko na prvu vedetu Napolija Hviču Kvaracheliju (22)! Gruzin je bez konkurencije najveća senzacija evropskog fudbala ove sezone. Od letos igra u transu, oduševljava i navijače i stručnjake širom sveta, što je dovelo do toga da ponese nadimak Kvaradona, sve u želji da se istakne lepota i atraktivnost u njegovoj igri.

Jasno je odavno da je Aureliju Laurentisu i Napolitancima s Kvarachelijom 'upala kašika u med' (plaćen svega 11.500.000 evra Dinamu iz Batumija), ali da će euforija oko ovog momka doseći ovaj nivo za samo nekoliko meseci - to niko nije mogao ni da pretpostavi.

A kakva je ludnica u pitanju najbolje govori podatak koji je izneo Korijere: Pari Sen Žermen je spreman da za Hviču Kvaracheliju izdvoji liko i za Kilijana Embapea pre pet godina. Dakle, 180.000.000 evra!

Detalji izostaju, tu je samo još izjava agenta Mumuke Jugelija koji je pre nekoliko dana izjavio kako je njegov štićenik srećan u Napulju i da trenutno ne razmišlja da menja sredinu. Nekadašnji napadač nekoliko ukrajinskih i ruskih klubova takođe je otkrio kako je Hvičin omiljeni klub u mladosti bio Real Madrid.

Neizbežno je da Kvarachelija u jednom momentu zaigra za neki od najbogatijih klubova Evrope, međutim iskustvo nam govori da će i PSŽ i bilo koji drugi zainteresovani tim imati pakleno težak zadatak za pregovaračkim stolom, gde se De Laurentis dokazao kao ozbiljna marka.

Zato nikoga ne treba da iznendi ukoliko stari lisac izboksuje pomenutu cifru za obeštećenje. Ili makar približnu.

Jer kako Hviča igra...


tagovi

Hviča Kvarachelija

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara