Serhio Ramos (Reuters)
Serhio Ramos (Reuters)

PSŽ nudi Ramosu 45.000.000 za tri godine, Realu ne pada na pamet da licitira

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.01.21. | 16:47

Tvrde španski mediji

Pregovori Real Madrida i Serhija Ramosa u vezi za produžetkom saradnje stoje na mrtvoj tački. Šampion Španije je početkom godine ponudio dve opcije legendi kluba kojoj ugovor ističe predstojećeg leta, ali 34-godišnjeg štopera ne zadovoljava još godinu dana sa istom platom niti dve godine sa deset posto smanjenja. Podsetimo, Ramos trenutno zarađuje 10.800.000 evra godišnje u Realu posle kolektivnog smanjenja plata za 10 odsto.

Evropski velikani pomno prate situaciju, a najkonkretniji je Pari Sen Žermen koji je, ako je verovati uticajnom Onda Seru, Ramosu ponudio ugovor na tri sezone sa godišnjom zaradom od 15.000.000 evra. Klub koji poseduje najveću platežnu moć na planeti nikada ne štedi kada je u pitanju suvi kvalitet, a uslovi koje nude, Blankosi neće pokušavati da izjednače. Kraljevski klub ne odustaje od svoje ponude i spreman je da izgubi legendu i jednog od najboljih centralnih defanzivac 21. veka, jer je Ramos u ovom trenutku biži odlasku. Pogtovo što je Real već dgovorio besplatan dolazak Davida Alabe narednog leta koji će igrati za ugovor nešto manji od aktuelnog kapitenovog.

Izabrane vesti

Jedino što čoveka sa blizu 700 nastupa za Real može da zadrži u prestonici Španije jeste razgovor u četiri oka sa prvim čovekom kluba Florentinom Perezom. Dok se to ne dogodi, preovladavaće jaz između izvršnog direktora Hosea Anhela Sančeza i Ramosovog brata Renea koji je ujedno i njegov zastupnik.

Dok ugledni evropski mediji spekulišu o njegov sudbini, Ramos nastavlja da se oporavlja od povrede levog kolena zbog koje je propustio meč u kupu I poraz od niželigaša Alkojana, kao i ligašku pobedu protiv Alavesa.

Za kraj samo da se podsetimo nestvarnih brojki španskog štopera otkako je leta 2005. godine stigao sa Ramon Sančez Pishuana na Santijago Bernabeu za u to vreme basnoslovnih 27.000.000 evra. Od tada je odigrao 668 utakmica u dresu Blankosa postigao 100 i namestio 40 pogodaka. Učinak na kojem bi mu pozavideli i mnogi vrhunski vezni fudbaleri.



tagovi

Zimski prelazni rok 2021Serhio RamosReal MadridPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

Real Madrid
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara