Vinisijus (©Reuters)
Vinisijus (©Reuters)

PSŽ u nemogućoj misiji: Kako nagovoriti Vinisijusa da dođe?

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.06.24. | 01:41

Brazilac više puta rekao da neće iz Reala nigde

Teško se u Parizu mire sa odlaskom Kilijana Embapea. Nije on samo bio simbol Pari Sen Žermena, nego i celog francuskog fudbala, pa čak i države u neku ruku, ako znamo da je predsednik republike Emanuel Makron pre dve godine bio uključen u akciju da ubedi brzonogog napadača da ostane u Gradu svetlosti.

U priče iz tabora PSŽ-a, kako ih sad interesuje da grade tim bez velikih zvezda, apsolutno niko ne veruje. Jer, čim se ukaže prilika da Sveci ščepaju nekog superstara, nema dileme da će to i učiniti.

Izabrane vesti

A, kako javlja uvek dobro obavešteni Radio Monte Karlo (RMC), u PSŽ-u maštaju o tome da Realu ukradu Vinisijusa Žuniora. Po svim ocenama, Brazilac bi bio savršena zamena za Embapea i to u svakom smislu te reči.

Problem je, međutim, u tome što Vinisijus nema nameru da ide iz Reala. I to je mnogo puta rekao. Kao što ni Real nema nameru da prodaje Vinisijusa. Pa, čemu se onda u Parizu nadaju?

Sveci su rešili da zauzmu ulogu kobca. Da čekaju na pravi trenutak, verujući da će se pre ili kasnije pojaviti. Jer, čudni su putevi fudbalski, ono što važi danas uopšte ne mora da važi i sutra. Uostalom, ko je mogao da pomisli da će Lionel Mesi u naponu snage postati prekobrojan u Barseloni...

Razmatraju u Parizu i druge opcije, a Plan B je Jamin Lamal, brzonogi mladi ofanzivac Barselone. Koji takođe nema nameru, za sada, nigde da ide, niti bi Katalonci pristali da ga se odreknu. Ali, ko zna šta nosi sutra...


tagovi

Vinisijus ŽuniorReal MadridPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

Real Madrid
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara