Verati i Mbape (© Reuters)
Verati i Mbape (© Reuters)

PSŽ u nevoljama: Mbape ne igra protiv Lila, Verati pauzira mesec dana

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.10.21. | 13:56

Ramos i Paredes takođe odsutni za meč u petak veče

Problemi za Pari Sen Žermen. Igrački su uočljivi, jer je četa Maurisija Poketina daleko od podmazane mašine koja bi trebalo da gazi sve pred sobom imajući u vidu individualni kvalitet. Na Parku prinčeva zebnja je postala još veća usled kadrovskih nevolja.

Za meč sa Lilom na otvaranju 12. kola Lige 1 argentinski trener neće moći da računa na četvoricu igrača.

Izabrane vesti

Najveći problem predstavlja mu odsustvo jedne od najvećih zvezda tima. Kilijan Mbape ima disajnih problema usled infekcije nosa, savetovano mu je da preskoči ovaj duel i treninzima će se vratiti početkom naredne sedmice. Veruju Sveci da će ga imati na raspolaganju za gostovanje u Lajpcigu, u okviru četvrte runde Lige šampiona. Kakav je to hendikep za PSŽ pokazuje činjenica da je reprezentativac Francuske prvi strelac tima ove sezone (šest golova, pet u prvenstvu), a ima i osam asistencija.

Drugi važan igrač koji neće moći na Lil je Marko Verati. Italijanski vezista je povređen na derbiju sa Marseljom minulog vikenda, a Parižani su saopštili da će odsustvo trajati čak četiri sedmice. To znači da osim Lila i Lajpciga propušta i okršaje sa Bordom i Nantom, možda i Sent Etjenom, u trci za bodove, kao i gostovanje Mančester Sitiju u Ligi šampiona.

Naredne sedmice trebalo bi da počnu da treniraju štoper Serhio Ramos i centralni vezni Leandro Paredes, ali svakako neće biti na terenu protiv Lila.



tagovi

Kilijan EmbapeMarko VeratiSerhio RamosLeandro ParedesPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara