©FK Voždovac
©FK Voždovac

Puača: Partizanov kvalitet veći od rezultata koje beleži

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.04.23. | 19:14

„Verujem da možemo da odigramo egal utakmicu“, kaže trener Voždovca

Kriza kakva se ne pamti u Humskoj. Partizan nije više drugi na tabeli Mozzart Bet Superlige, nije čak ni treći, nego pretposlednje kolo osnovnog dela prvenstva čeka kao četvrti na tabeli.

I pritom crno-beli ovog proleća još nemaju pobedu na svom terenu. Ali, Nikola Puača, trener Voždovca, koji će sutra gostovati u Humskoj, ne dozvoljava da sve to zavara njega i tim Zmajeva.

Izabrane vesti

“Kvalitet igrača koji nose njihov dres je daleko veći u odnosu na rezultate koje postižu, sami su toga svesni, tako da mislim da je pitanje trenutka kada će početi da ostvaruju rezultate shodno mogućnostima koje poseduju”, rekao je strateg Zmajeva.

Ali, veruje Puača da Voždovac ima čemu da se nada na gostovanju u Humskoj. Uostalom, kad su uspeli Radnik, Kolubara, Radnički Kragujevac, Spartak, Javor...

„Mi se kao i u svakoj utakmici više fokusiramo na sebe, tako će biti i ovog puta. Osnovni cilj je da pokažemo koliki stepen progresa smo dostigli u našem razvoju, u odnosu na poslednji međusobni duel i što se tiče odnosa na terenu i što se tiče rezultata. Duboko verujem da imamo kvalitet da odigramo jednu egal utakmicu sa renomiranim protivnikom. Prvi uslov za to je da prikažemo svoje najbolje izdanje, posledično tome možemo se nadati pozitivnom ishodu“, poručio je Puača.



tagovi

Nikola Puačafk voždovacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara