Komentari na vest

Pukao balon euforije: Nikola Krstović bez gola 66 dana

D

Dzi

pre 5 meseci

Drvo.

Zvezda ispred svih!

pre 5 meseci

Drvo koje ima menadžera!
I

Immobile

pre 5 meseci

Kada sam pisao ovde pre 2 meseca da je dečko limitiran i smešan i da je zahvaljujući Radojici Božoviću potpisao ovaj ugovor, lupali su minuse određena vrsta mediokriteta. Spor, kontrola lopte loša, šut takođe upitan. Jedino što ume, jeste da se pozicionira, a za ovaj nivo fudbala to je nedovoljno. Uvalili su ga nesrećnom Korvinu njega i predstavili ga kao kapitalno pojačanje... Komedija. Kako je čika Raja dao ultimatum Terzi da ga uzme iz Zete, a onda i da mora da bude prvi špic i videli smo kako se to završilo protiv Šerifa. Vašarski igrač koji je u Lećeu zahvaljujući menadžerskim kombinacijama ljudi koji se nalaze na ivici zakona. Dao je 4 gola, 2 slučajno i jedan iz penala. To se desilo u prve 4 utakmice koje je igrao, a onda se uradio kompletan skauting kao što sam pisao ovde, to je ozbiljna liga. Uradila se kompletna analiza njegove igre i tu mu dolazi kraj. On je dečko na sve to i mentalno jako problematičan. Skoro je Vučinić izjavio da je njemu Korvino najbolji što se tiče dovođenja mladih i perspektivnih igrača, nakon ove akvizicije gube i Vučinić i Korvino bilo kakav kredibilitet. Pazite vi koliko su oni njih začarali kada je Krstović igrao pre Gabriela Strefezze, igrača koji je u italijanskom fudbalu već 7 godina i igra fenomenalno u protekle 3 sezone u Lećeu. Neviđeno.
T

Tegusigalpa

pre 5 meseci

Totalno limitiran igrac koji je samim dolaskom u Italiju prevazisao svoje objektivne mogucnosti. Slucajno je dao par golova na pocetku, imao je srecu, poklopilo mu se ali vreme ce pokazati da nema kvalitet za lige petice. Ovo sto je za sada postigao u karijeri je zadivljujuce, impresivno ali nakon ovoga do sada karijera moze samo na dole jer tu nema ni talenta ni kvaliteta za nesto vise.
m

milo123

pre 5 meseci

PA REK'O SAM! 🤭
P

Pavković Jašar

pre 5 meseci

Eto, a nama nije valjao
0

0211

pre 5 meseci

Jel ide u Junajted?!
@

@@@@

pre 5 meseci

Šefild Junajted možda...
K

KIMI 85

pre 5 meseci

Euforija koju ste vi stvorili. Lik dao tri gola, i odmah poredjenje sa Vucinicem.
S

SezonskaJakarta

pre 5 meseci

Iskreno, i ta tri (četiri) gola valja dati, ako se nastupa za fenjeraša iz jake lige, najpoznatije po forsiranju specifičnog odbrambenog stila i gušenja igre protivnika. Slažem se sa primedbama povodom zaletanja medija, ali i da završi sezonu sa ukupno šest-sedam golova i dalje to ima veću vrednost nego desetak u drugoj ligi Francuske.
а

армата

pre 5 meseci

Дечко осим гола у купу из пенала за Звезду без учинка. Добио шансу и више него што су многи јачи играчи добили, није ишло. Све остало са срећом.
T

Terzaaa

pre 5 meseci

Mađija je to dobro procenio
g

gost 327

pre 5 meseci

ok igracic , al neozbiljan. a nama nije valjoooo
G

Gost89

pre 5 meseci

Sta bre?? Sta covek da zakljuci iz tvog komentara??!!! Hahahhaha
k

kikoman

pre 5 meseci

ja mislim da je ovo sustina bivstvovanja u srbiji okreni obrni nekom neces valjati, ovo je sjajan bio komentar koji opisuje apsurd zivljenja na ovim prostorima, dal skrenuo levo ili desno, dal bio lopov ili monah, neko ce te mazati go***ma
v

vidoje XL

pre 5 meseci

axxaxa dobar atak na "fanove" Krstovica.. dao 3 gola oni kukali jao sto smo ga prodali, nama nije valjao al da prosecan igra, da bude 3 spic otprilike