Dani Alves (©Reuters)
Dani Alves (©Reuters)

Pukli pregovori, Dani Alves ne ide u Fluminense

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.09.21. | 03:56

Petak poslednji dan prelaznog roka

Sada znamo za koga Dani Alves neće igrati u predstojećoj sezoni: raskinuo je ugovor sa Sao Paulom, a nije se dogovorio sa Fluminenseom.

Iako je važila priča da je čuveni brazilski desni bek pred dogovorom sa Trikolorima, čak je bio spreman i dres za štampanje i prodaju, što su objavili tamošnji mediji, pregovori su u četvrtak veče definitivno pukli i neće se nastavljati.

Izabrane vesti

Kako je u petak do ponoći poslednji dan prelaznog roka u Brazilu i do tada svi klubovi moraju da pošalju spisak sa licenciranim igračima za novu sezonu, Fluminense je rešio da digne ruke od pregovora, jer je veliki finansijski jaz između dve strane, koji sprečava potpisivanje ugovora.

To, opet, ne znači da Alves neće imati klub. Kako piše Globo, za njega su zainteresovani finansijski moćniji Flamengo i Atletiko Paranaense, sa kojima je očigledno bio u kontaktu prethodnih dana, a javila su se i dva kluba iz inostranstva, mada nije navedeno odakle su.

Alves je u Sao Paulu imao po ugovoru 240.000 evra mesečno, s tim što mu je klub ostao dužan pozamašan novac. Fluminense mu je nudio polovinu od toga, ali uz bogate bonuse, međutim, nekadašnji as Barselone, Juventusa, Pari Sen Žermena nije pristao na to. 


tagovi

FluminenseDani AlvesBrazil 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara