Puklo u Klužu posle Zvezde: Šumudika postavio ultimatum upravi, ne želi više da radi sa Deakom i Kamorom

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.08.21. | 14:02

Sporan i Hobanov status

Nije to bila konferencija za medije. Posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde trener Kluža Marijus Šumudika je napravio šou. Sve ono što ga je mučilo prethodnih dana, iskusni rumunski stručnjak je istresao u Medija centra najvećeg srpskog stadiona. Svima je bilo zabavno kako Šumudika priča o katastrofalnim greškama tima, i kako je njegov tim primio tri gola koje se ne viđaju ni u trećem rangu.

Od Kluža koji je porastao sa Danom Peterskuom ostala su samo sećanja. O katastrofi u Beogradu bruje svi sportski mediji u Rumuniji i ističu da su niti između trenera i igrača definitivno pokidane.

Izabrane vesti

Prema saznanjima portala GSP, prvotimcima Kluža su jako zasmetale izjave iskusnog stručnjaka kojim je narušio i ono malo harmonije u svlačionicii. Isti mediji navode da su, posle poraza u Beogradu, pojedini igrači pevali „Ide Šumi, idi...“

I tu nije kraj turbolentnim dešavanjima u taboru Kluža. Iskusni stručnjak je posle blamaže odlučio da napravi rez u ekipi. Čak je postavio i ultimatum upravi. Rekao im je dda moraju da birtaju izmešu trojice igrača i njega.

Šumudika je tražio da više ne sarađuje sa kapitenom Kamorom koji je 11 godina u klubu, zatim povremenim reprezentativcem Deakom. Sporan je i status iskusnog Hobana.

Ključ je u rukama rukovodstva Kluža.

 


tagovi

Marijuš Šumudika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara