Dejan Zukić (©FK Vojvodina)
Dejan Zukić (©FK Vojvodina)

Put kojim se ređe ide: Zukić šest meseci pre isteka ugovora produžio s Vošom – ostajem da rastem

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.01.22. | 14:28

Voša uspela da zadrži 20-godišnjeg fudbalera

Naslušali smo se priča o momcima koji samo čekaju prvu inostranu ponudu pa da pobegnu od srpskog fudbala, ali Dejan Zukić se odlučio za drugačiji put i šest meseci pre isteka ugovora odlučio da saradnju sa Vojvodinom oroči do juna 2024. godine.

Pride i iskreno priznao: tek treba da prikaže šta ume.

Izabrane vesti

Tokom prethodne dve godine nisam pokazao sav svoj potencijal i zato sam želeo da ostanem, da nastavim da rastem i da se izgradim kao igrač i kao čovek. Želim da Vojvodina bude ta koja će da me lansira ka Evropi, ali da najpre ostavim ovde još dublji trag. Daću sve od sebe za dres Vojvodine i čast mi je što ostajem“, rekao je 20-godišnji Zukić, momak koji je u decembru već postao najmlađi igrač Vojvodine sa 100 odigranih utakmica u dresu Stare dame.

Baš zbog toga predsednik kluba Dragoljub Samaradžić trlja ruke, uveren da će Zukić poslužiti i kao primer ostalim Vošinim klincima.

Ovo je svečani dan za naš klub i još jedna potvrda da mladi igrači rado ostaju kod nas. To je povratak dobro poznatoj filozofiji da se Vojvodina bavi mladim igračima i da misli na svoju decu. Vraćamo poznat DNK našeg fudbalskog kluba“.

Član Upravnog odbora Ljubomir Apro najavljuje još potpisa u narednim danima i ističe..

Želimo da pokažemo da ozbiljno računamo na njih. Želimo da iskoristimo njihov veliki potencijal da ostvarimo naše primarne ciljeve, a to je plasman u Evropu... Posle toliko godina, Vojvodina je finansijski stabilan klub, ne duguje nikom ništa i to je preduslov da bismo mogli da ostvarimo ciljeve koji su pred nama“.


tagovi

FK VojvodinaDejan Zukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara