Luka Jović (©MN Press)
Luka Jović (©MN Press)

Put od podneva do ponoći, Jović stigao u Frankfurt

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.01.21. | 02:33

Slede testiranja, a onda se čekaju potpis i promocija

Sada je otklonjena i poslednja dilema - Luka Jović se vratio u Ajntraht iz Frankfurta. Nije se snašao za sezonu i po u madridskom Realu, pa se vraća u klub u kojem je eksplodirao i iz kojeg je leta 2019. godine u transferu teškom 63.000.000 evra pojačao kraljevski klub. Ponovo će igrati na Komercbank areni, na kojoj je za dve godine upisao 75 nastupa i postigao 36 pogodaka. U pitanju je pozajmica do kraja sezone.

Bild je objavio i fotografiju srpskog reprezentativca sa aerodroma u Štutgartu, uslikanu pre svega nekoliko sati, a otkrili su i kako je tekao put srpskog reprezentativca ka Nemačkoj.

Izabrane vesti


Iako je Zinedin Zidan na konferenciji za medije istakao da ne zna ništa o Jovićevom odlasku i da je bivši fudbaler Crvene zvezde sa ekipom Reala, mladi napadač u ranijim popodnevnim časovima već izvadio potrebne papire u nemačkoj ambasadi u Madridu.

Zbog lošeg vremena u Madridu nije mogao da uhvati let iz glavnog grada Španije, već je oko pet popodne seo u kola i otišao u Valjadolid, odakle je avionom otišao za Nemačku. Sleteo je u Štutgart, odakle se oko devet uveče zaputio kolima za Frankfurt. Već oko ponoći se smestio, kako bi se odmorio pred lekarske preglede koji ga očekuju već ujutru. Danas će biti testiran i na virus korona, a u toku dana sledi i potpis na kratkoročnu saradnju sa Ajntrahtom.

Mladi napadač ima želju da se u dresu Ajtrahta ponovo vrati u golgetersku formu, a ko zna, možda na leto opet bude dobio priliku da se dokaže u dresu Kraljevskog kluba.


tagovi

Luka JovićZimski prelazni rok 2021Ajntraht FrankfurtReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara